Γιόρταζε η δεύτερη μου μαμά!


Γιόρταζε η δεύτερη μου μαμά!

Χρόνια Πολλά γιαγιά!  

Λένε ότι του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου. Όποια γιαγιά και αν ρωτήσεις θα δεις που θα σου πει το ίδιο πράγμα και το πρόσωπο της αμέσως θα λάμψει. Αλήθεια, πόσο σημαντική είναι η φιγούρα της γιαγιάς στη ζωή σου; Εγώ θα σου πω ότι είναι ο φύλακας άγγελος μου, η πιο όμορφη και γαλήνια ύπαρξη της καρδιάς μου που δίνει απλόχερα ακόμα και την ίδια της τη ψυχή για να είμαστε όλοι καλά. Από την πρώτη ημέρα της γέννησης σου, μπαίνει με φόρα και σε φροντίζει αδιάκοπα με απεριόριστη λατρεία για πάντα.  

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν που μας πέρασε είχε τα γενέθλια της η γιαγιά μου. Η γιαγιάκα μου! Υπό κανονικές συνθήκες θα κάναμε μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουμε τα 70χρονά της αλλά λόγω των συνθηκών δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να μην της πάμε μία μικρή τούρτα και να της ευχηθούμε έστω και με αυτόν τον τρόπο. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζονται και πολλά πολλά όταν η αγάπη είναι αληθινή.  

Εσύ νιώθεις ότι η γιαγιά σου είναι η δεύτερη σου μαμά; Εγώ πάντως αυτό νιώθω. Πολλές είναι οι αναμνήσεις που έχω με τη γιαγιά μου. Καταρχάς, έχουμε δει όλες τις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη μαζί. Όσα βράδια έχω κοιμηθεί στο σπίτι της πάντα μου έβαζε μία ταινία μέχρι να αποκοιμηθώ. Πέραν από τις ταινίες, δεν μου έχει πει ποτέ “όχι” στο να της φτιάξω τα μαλλιά όταν εγώ δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Τα κοτσιδάκια που της έχω φτιάξει, ούτε και εγώ ξέρω πόσα πολλά ήταν, το μακιγιάζ που της έχω κάνει – ο Θεός να το κάνει μακιγιάζ – αλλά και τους χορούς που έχουμε κάνει θα με συντροφεύουν για πάντα. Έχω τις πιο γλυκές αναμνήσεις μαζί της και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. 

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις ποτέ ότι η γιαγιά και ο παππούς θα σου δώσουν απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη.  Μην τους ξεχάσεις ποτέ και να είσαι πάντα δίπλα τους!

Love, 

K. xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, γιαγιά, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8184 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2674 s // Total time: 2.0858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X