Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [βίντεο]


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [βίντεο]

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον σύντροφό της; 

Για τα επαγγελματικά της ζητήματα αλλά και για τα προσωπικά της μίλησε φιλοξενουμένη στην εκπομπή “Ηappy day”, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως ήταν προβλεπόμενο, η συζήτηση των δυο γυναικών θα περνούσε και σε πιο προσωπικά θέματα, με την σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να βγαίνει στο προσκήνιο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή ανοιχτά για τον δεσμό της με τον αγαπημένο της, αναφέροντας μάλιστα πως ο λόγος που επιβεβαίωσε τη σχέση της είναι γιατι νιώθει και περνάει ωραία με τον άνθρωπό της.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Μαζί για τέννις [εικόνες]

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποιες ημέρες, συγκατοικεί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, αρκέστηκε μόνο να αναφερθεί πως ο θεσμός της οικογένειας για εκείνη είναι ιερός, χωρίς να θέλει να μιλήσει περισσότερο.

Συγκεκριμενα δήλωσε: Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση έναν χρόνο πριν, θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνω αυτή τη συζήτηση τώρα. Κάποια πράγματα όμως είναι τελείως καινούργια και πρωτόγνωρα για μένα και κάποια συναισθήματα. Τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Οπότε, ναι, επειδή έχω κάποια επικοινωνία με τον κόσμο στα social media, επέλεξα να το επιβεβαιώσω με τον τρόπο μου. Έτσι ένιωσα. Δεν ξέρω γιατί… Είναι πολύ καινούργιο για μένα. Μ’ αρέσει… Δεν συγκατοικούμε, δεν έχω αφήσει το σπίτι μου. Αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι, πολλές μέρες κοιμόμαστε μαζί.Έχω λίγο ζεσταθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι έτσι και πρώτη φορά που μιλάω για μία σχέση. Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι”". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι, σχεση, βασιλησ σταθοκωστόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2150 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5550 s // Total time: 3.7700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X