Τεράστια χαρά για την Ελένη Χατζίδου για το "επίτευγμα" της κόρης της [βίντεο]


Τεράστια χαρά για την Ελένη Χατζίδου για το "επίτευγμα" της κόρης της [βίντεο]

Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε σε όλες τις μανούλες.

Ένα από τα πιο χαριτωμένα κατορθώματα της μικρής Μελίτας – Δήμητρας μοιράστηκε χθες, Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία έρχεται πιο κοντά με τους ακόλουθούς της στα social media καθημερινά, μεσα από τις αναρτησεις και τα stories που ανεβάζει, κατάφερε να τραβήξει όχι μόνο την προσοχή μας αλλά και να μας συγκινήσει βλέποντας την κορούλα της, να κάνει τελείως μόνη της τα πρώτα της βηματάκια.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε τι δεν αποχωρίζεται η κόρη της [εικόνα]

Στη λεζάντα του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου έστειλε το δικό της μήνυμα στις νέες μανούλες με το ακόλουθο κείμενο: “Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα και εγώ μου είπε η μαμά μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται "αργά" η "νωρίς" και ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές και να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα "γιατί"! "Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει", "γιατί δε μιλάει ακόμα","γιατί δεν τρώει με πιρούνι", "γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό" κλπ...Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά Να τα χαιρόμαστε". Δείτε πιο κάτω το post που δημοσίευσε στο instagram:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, Ελένη Χατζίδου, διασημοι, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2232 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4895 s // Total time: 2.7127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X