Βλαδίμηρος Νικόλα - Σαμάνθα Στοκμάγιερ: Πήγαν σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι!


Βλαδίμηρος Νικόλα - Σαμάνθα Στοκμάγιερ: Πήγαν σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι!

Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξαν on air   

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση τους από τα ριάλιτι, όπου τους γνωρίσαμε αποκαλύφθηκε πως ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. 

Διαβάστε ακόμα: Βλαδίμηρος Νικόλα: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη και η αποκάλυψη για το ζευγάρι στο Big Brother! [βίντεο]

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Νικόλα και την Σαμάνθα Στοκμάγιερ που φέτος τους είδαμε μέσα από το “Big Brother” και “The Bachelor” αντίστοιχα. 

Δημοσιεύματα τις τελευταίες βδομάδες τους ήθελαν ζευγάρι. Μάλιστα τους είδαμε σε τρυφερά τετ α τετ στη Λεμεσό με τον 22χρονο personal trainer να ομολογεί καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους προ ημερών πως είναι σε σχέση και πριν λίγες ώρες καλεσμένος μαζί με την αγαπημένη του στην εκπομπή "Χαρούμενο Σπίτι" το επιβεβαίωσε επίσημα.

"Ναι βγαίνουμε. Είμαστε στα αρχικά στάδια μας σχέσης. Η Σαμάνθα είναι μια ξεχωριστή κοπέλα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του “Big Brother”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (3.30): 


 

Tags βλαδιμηρος νικολα, σαμανθα στοκμαγιερ, ζευγαρι, χρηστος κωνσταντινου, χαρουμενο σπιτι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7898 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5778 s // Total time: 2.3676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X