Ρένια Λουϊζίδου: Ο σύζυγός της εμφανίστηκε σε πολύ πετυχημένη σειρά μαζί της και μόλις το μάθαμε!


Ρένια Λουϊζίδου: Ο σύζυγός της εμφανίστηκε σε πολύ πετυχημένη σειρά μαζί της και μόλις το μάθαμε!

Η συμμετοχή του στη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”  

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου με τις τηλεοπτικές της συμμετοχές να είναι στην πλειονότητά τους επιτυχημένες. 

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον επί 25 χρόνια σύζυγό της, κάνοντας μία αποκάλυψη για εκείνον που δεν γνωρίζαμε. 

“Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή στους Παντρεμένους, όπου ο Ακάλυπτος ονειρευόταν πως κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω.

Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα για να κάνω αυτή τη σκηνή, για να με αφήσουν να πάω στην Πορτογαλία ταξίδι του μέλιτος. Με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και ο άντρας μου”, είπε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει το tlifegr: 


 

Tags Ρένια Λουιζίδου, ΣΥΖΥΓΟΣ, γρηγορης αρναουτογλου, εκπομπη, Συνεντευξη, και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3524 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7064 s // Total time: 4.0588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X