Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Με αυτόν τον τρόπο γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]


Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Με αυτόν τον τρόπο γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]

Δείτε τι μοιράστηκε μαζί μας το πρώην ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Tα 7α γενέθλια της κόρης τους Εύας, γιόρτασαν το πρωί της Τρίτης, 10 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο η αγάπη τους για το παιδί τους, πάντα θα είναι κάτι που θα τους ενώνει, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο της σχέσης τους.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να ευχηθούν με τον ίδιο τρόπο στην πριγκίπισσά τους, αναρτώντας σε post εικόνα του παιδιού τους, μοιράζοντας της απλόχερα τις πιο θέρμες τους ευχές.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία και τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη [βίντεο]

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα σχολίασε κάτω από την εικόνα που ανέβασε μαζί της τα εξής: “Πριν 7 χρόνια σαν σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωης μου ,πριν 7 χρόνια Σε αγάπησα και δεν θα σταματήσω ποτέ. Χρόνια πολλά αγάπη μου", με τη Βάσω Λακαράκη να ποστάρει εικόνα της μικρής σχολιάζοντας: "Χρόνια πολλά αγάπη μου όμορφη να είσαι πολύχρονη γερή και υγιής, να είναι η ζωή σου όλη γεμάτη χρώματα γέλια χαρές και ευτυχία". Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, βασω λασκαρακη, γιαννης τσιμιτσελης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3586 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4256 s // Total time: 2.7842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X