Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι εικόνες του γιου τους που δημοσίευσαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του


Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι εικόνες του γιου τους που δημοσίευσαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του

Η εικόνα που ανέβασε ο Δημήτρης Σχοινάς στο instagram.

Τα 21α γενέθλιά του είχε χθες Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου ο γιος της Καίτη Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης.

Το επώνυμο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει αυτή τη τόσο σημαντική και ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους, με τις ευχές τους να κατακλύζουν τους λογαριασμούς τους στα social media, με τις πιο γλυκιές ευχές.

Οι δυο τους δημοσίευσαν εικόνες του 21χρονου Δημήτρη, με την Καίτη Γαρμπή να μοιράζεται μια εικόνα του από το σήμερα σχολιάζοντας την με τα εξής συγκινητικά λόγια: “11.11 η ημερομηνία γέννησης σου γιέ μου, ο αριθμός που διάλεξαν οι Άγγελοι για να σου μεταφέρουν το μήνυμα πως ΕΣΥ είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητας σου κι ο,τι επιθυμείς μπορεί να γίνει δικό σου! Στο εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Χρόνια σου πολλά γιέ μου”.

Ενώ με τη σειρά του ο Διονύσης Σχοινάς επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας εικόνες των δυο τους από προηγούμενα χρόνια, όταν ακόμη ο Δημήτρης ήταν στην παιδική του ηλικία.

Εικόνα ωστόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέβασε και ο ίδιος ο εορτάζοντας, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με την ιδιαίτερη καλοκαιρινή τούρτα του, ευχαριστώντας όσους του ευχήθηκαν. Δείτε όλες τις εικόνες μαζεμένες στην πιο κάτω gallery:

 

Tags καιτη γαρμπη, διασημοι, γιος, γενεθλια, Διονύσης Σχοίνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1020 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4639 s // Total time: 2.5659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X