Στέλλα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με μια γλυκιά εξομολόγηση [εικόνες]


Στέλλα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με μια γλυκιά εξομολόγηση [εικόνες]

Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον μέλλοντα σύζυγό της. 

Τα γενέθλια της γιόρταζε χθες, Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, η Στέλλα Δημητρίου, όπως είδαμε μέσα από σχετικές αναρτησεις που έγιναν στα social media.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κύπρια επιχειρηματίας, δημοσίευσε εικόνες τις οποίες συνόδεψε με ένα γλυκό κείμενο στο οποίο εξομολογείτε το πόσο πολύ τις λείπουν οι δικοί της  άνθρωποι, η οικογένεια της, χωρίς να κρύβει ωστόσο τον έρωτα της για τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Δημητρίου: Οι ευχές στον μέλλοντα σύζυγό της για τη γιορτή του [εικόνα]

Χαρακτηριστικά σχολίασε τα εξής: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας! Τα γενέθλια μου φέτος είναι πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές! Μου λείπει πολύ η οικογένεια μου... μου λείπουν οι φίλοι μου .... Αλλά ευτυχώς μέσα σε όλα αυτά έχω τον άνθρωπο μου. Το στήριγμα μου, την ευτυχία μου. Αυτό που εύχομαι και για σας αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας ,είναι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας”.

Μάλιστα μια τέτοια ημέρα, ο εκλεκτός της καρδίας της, δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει και αυτός στον λογαριασμό του στο instagram, εικόνα με την αγαπημένη του, στην οποία βλέπουμε το ζευγάρι σε μια όμορφη τους στιγμή, με τα βλέμματα τους να λάμπουν από ευτυχία. Δείτε στην gallery πιο κάτω τις εικόνες:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Στέλλα Δημητρίου, διασημοι, γενεθλια, ευχες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1436 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4987 s // Total time: 2.6423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X