4 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου! 


4 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου! 

Τα tips που ανακαλύψαμε για εσάς!   

Πριν από μερικούς μήνες, πιο συγκεκριμένα αμέσως μετά την πρώτη καραντίνα, αποφασίσατε να ακολουθήσετε το μεγαλύτερο hair trend. Κόψατε τα μαλλιά σας σε bob. Θέλατε μια αλλαγή μιας και η παραμονή στο σπίτι σας κούρασε πολύ και παράλληλα… διψούσατε για μια ανανέωση ενόψει του καλοκαιριού.

Πήγατε διακοπές, γυρίσατε και πάλι στο γραφείο και το bob σας παραμένει στη θέση του που σημαίνει πως τα μαλλιά σας έχουν μακρύνει ελάχιστα. Και τώρα, που μένετε και πάλι σπίτι ψάχνετε να βρείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να τα βοηθήσετε να αναπτυχθούν. 

Το πρώτο που θέλουμε να σας πούμε είναι να μην αγχώνεστε. Και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τους 4 πιο εύκολους τρόπους που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν, όπως μεταδίδει το faysbookgr. 

Ανακαλύψτε τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής: Από εκεί ξεκινούν όλα που σημαίνει πως πρέπει να παραμένει καθαρό, ενυδατωμένο και υγιές.

Μόνο έτσι αναπτύσσεται σωστά η τρίχα. Καλό είναι σε κάθε λούσιμο να κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Συχνό κούρεμα: Μία φορά στους 3 μήνες πρέπει να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας για να κόβει τις κατεστραμμένες άκρες που εμποδίζουν τα μαλλιά να μακρύνουν. Μερικούς μόνο πόντους, μην σας πιάνει πανικός.

Χρησιμοποιείστε προϊόντα περιποίησης για βαθιά ενυδάτωση: Αν τα μαλλιά σας έχουν την απαραίτητη υγρασία τότε θα μακραίνουν με φυσιολογικό ρυθμό. Μία φορά την εβδομάδα απλώνετε μάσκα ενυδάτωσης με έλαια που προστατεύουν την τρίχα από το σπάσιμο.

Παράλληλα θα πρέπει τόσο το σαμπουάν όσο και το κοντίσιονερ που χρησιμοποιείτε να είναι έξτρα ενυδατικές φόρμουλες.

Σωστή διατροφή: Παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Εμπλουτίστε τη με πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο και μέταλλα. Το κόκκινο κρέας, τα λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολομός και αμινοξέα.
 

Tags μαλλιά, hair, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1413 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4106 s // Total time: 2.5519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X