Αυτό είναι το πιο συχνό σεξουαλικό όνειρο που βλέπουν οι γυναίκες σύμφωνα με έρευνα!


Αυτό είναι το πιο συχνό σεξουαλικό όνειρο που βλέπουν οι γυναίκες σύμφωνα με έρευνα!

Τι ονειρεύονται τα κορίτσια;  

Αρκετές φορές έχουμε ξυπνήσει είτε το πρωί είτε κατά τη διάρκεια της νύχτας έχοντας δει κάποιο όνειρο που μοιάζει σαν να συνέβη στην πραγματικότητα. Άλλοτε μας προκαλεί χαρά, άλλοτε λύπη ή φόβο και ενίοτε μας μπερδεύει. 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στο illicitencounters.com, στην οποία συμμετείχαν 1000 άντρες και 1000 γυναίκες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα κοινό όνειρο που αφορά στο σεξ. 

Όσον αφορά στις γυναίκες το πιο συχνό όνειρο που βλέπουν είναι η ερωτική συνεύρεση με κάποιο οικείο τους πρόσωπο – συνήθως κάποιο φίλο, καθώς τα τρία τέταρτα των συμμετεχουσών έδωσαν αυτή την απάντηση. 

Το 68% από τη μερίδα αυτών των απαντήσεων, κατέδειξαν κάποιο άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον. 

Επίσης, το 62% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι ονειρεύονται να κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο ενώ το 58% με τον σύντροφό τους. 

Την πέμπτη θέση στα αποτελέσματα καταλαμβάνει το 57% των γυναικών που απάντησαν πως ονειρεύονται να απατούν τον σύντροφό τους. 

Οι ψυχολόγοι και οι dream experts επισημαίνουν πως το να δούμε κάποιο όνειρο ερωτικής συνεύρεσης με κάποιον φίλο μας δεν σημαίνει πως έχουμε ερωτικά αισθήματα για εκείνον αλλά αντικατοπτρίζει τη στενή σχέση που έχουμε μαζί του. 
 

Tags ονειρο, σεξ, ερωτας, ερευνα, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0986 s (228 Queries.) // Parse time: 5.2138 s // Total time: 7.3124 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X