Έλενα Θεοδώρου: Η εικόνα από το μαιευτήριο που δημοσίευσε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της


Έλενα Θεοδώρου: Η εικόνα από το μαιευτήριο που δημοσίευσε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της

Η οικογενειακή στιγμή που μοιράστηκε μαζί μας.

Στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής της, έκανε αναδρομή ένα μήνα πριν η Έλενα Θεοδώρου στο instagram, το βράδυ της Τρίτης, 17 Νοεμβρίου.

Aναφερόμαστε φυσικά στην πρώτη φορά που γνώρισε από κοντά την κορούλα της, με την νεαρή δημοσιογράφο να δημοσιεύει εικόνα από το μαιευτήριο και πιο συγκεκριμένα στην ημέρα που θα έφευγαν από εκεί, ποζάροντας με τον σύντροφό της και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Θεοδώρου: Δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της νεογέννητης κόρης της

Αφορμή για να γίνει αυτή η δημοσίευση στάθηκε η χθεσινή παγκόσμια ημέρα προωρότητας, με την ίδια να στέλνει το δικό της μήνυμα αναφέροντας τα εξής: "7 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας! Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Για τρεις ολόκληρες εβδομάδες είχε γίνει το δεύτερο μας σπίτι...Η αγκαλιά σας, η αγάπη σας, η βοήθεια και η εμπιστοσύνη σας μας έδινε καθημερινά δύναμη και το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο....Ο Θεός να σας έχει καλά!  Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φωτογραφία με όλο το προσωπικό! Σας αγαπάμε πολύ". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, έλενα θεοδώρου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3042 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4461 s // Total time: 2.7503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X