Μποτάκια: Πώς να φοράς σωστά τα πιο "must" παπούτσια του χειμώνα!


Μποτάκια: Πώς να φοράς σωστά τα πιο "must" παπούτσια του χειμώνα!

Έχεις προσέξει πόσα πολλά μποτάκια υπάρχουν εκεί έξω;  

Μυτερά ή στρογγυλεμένα; Πάνω ή κάτω από τον αστράγαλο; Δερμάτινα ή suede; Με τετράγωνο τακούνι ή στιλέτο; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες διλήμματα που έχεις όταν  αγοράζεις ένα καινούριο ζευγάρι μποτάκια.

Πώς όμως θα ξέρεις ποιο μποτάκι να φορέσεις κάθε φορά;

Παρότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, η ομάδα του SHOEBOX συγκέντρωσε για εσένα μερικά tips για να φοράς σωστά τα αγαπημένα σου μποτάκια.

#1 Δεν ταιριάζουν όλα τα μποτάκια με όλα τα ρούχα

Για να αναδείξεις σωστά την γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι περισσότερα από ένα ζευγάρι μποτάκια. Με άλλα λόγια δεν ταιριάζουν όλα τα στυλ παπουτσιού σε κάθε ντύσιμο.

#2 Τόλμησε να φορέσεις μποτάκια με το αγαπημένο σου cropped skinny τζιν

Τα μποτάκια δένουν αρμονικά με ένα casual look. Ταίριαξε το αγαπημένο σου skinny jean με μποτάκια που τελειώνουν είτε στο στρίφωμα του παντελονιού σου είτε λίγο πιο κάτω από αυτό. 

Το να δείχνεις λίγο δέρμα διπλώνοντας το παντελόνι σου κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.
Εδώ το μεγάλο ερώτημα είναι: πόσο δέρμα χρειάζεται να δείξεις; Μια καλή απόσταση είναι περίπου δύο δάχτυλα από το παντελόνι ως την κορυφή του παπουτσιού.

#3 "Παίξε" με το στρίφωμα του παντελονιού σου για να αναδείξεις τα μποτάκια σου

Όταν φοράς παντελόνια που δεν είναι cropped μπορείς είτε να γυρίσεις το στρίφωμα προς τα πάνω, ή προς τα μέσα -δηλαδή να κοντύνεις πρόχειρα το παντελόνι, ή ακόμα και να βάλεις το παντελόνι μέσα στα μποτάκια. 

Όταν γυρίζεις προς τα έξω το τζιν σου δίνεις ένα πιο casual ύφος σε όλη σου την εμφάνιση. Γι’ αυτό προτίμησε ένα πιο καθημερινό μποτάκι, ίσως ένα suede με στρογγυλεμένη μύτη.

Καλό είναι να επιλέγεις ένα ankle boot -να μην ξεπερνά πολύ τον αστράγαλό σου, ώστε να μην κρύβεις το μήκος του ποδιού σου.

Όταν θέλεις ένα πιο προσεγμένο στιλ, τότε προτίμησε κάποιο μποτάκι που τελειώνει πιο ψηλά από τον αστράγαλο.

Με ένα αρβυλάκι, από την άλλη, ταιριάζει τέλεια το τζιν μέσα από το παπούτσι, για ένα πιο rock στιλ.

#4 Πες ναι στα μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο
Τα κολάν και τα δερμάτινα εφαρμοστά παντελόνια ήρθαν για να μείνουν. Φόρεσέ τα με ένα ίσιο ή ψηλότερο μποτάκι, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.



#5 Φόρεσε τα αγαπημένα σου μποτάκια με φόρεμα ή φούστα
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το τι να συνδυάσεις με το μαύρο σου φόρεμα ή με την σικάτη φούστα που αγόρασες πρόσφατα. Τα περισσότερα μποτάκια ταιριάζουν τέλεια, αρκεί να είναι κοντά στο στυλ των ρούχων σου. 

Πειραματίσου με διαφορετικά σχέδια και στιλ και απογείωσε την εμφάνισή σου.

#6 Τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια είναι ‘must-have’ και ταιριάζουν με τα πάντα
Είναι ένα κομμάτι που δεν γίνεται να λείπει από την παπουτσοθήκη σου. Είναι διαχρονικά και ταιριάζουν τέλεια με παντελόνια, φορέματα, τζιν… κυριολεκτικά με τα πάντα, όλες τις ώρες.


 

Tags Shoebox, ΜΠΟΤΕΣ, μποτακια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0072 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3356 s // Total time: 2.3429 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X