Γνωστή τραγουδίστρια εγκαταλείπει το τραγούδι για να γίνει δασκάλα


Γνωστή τραγουδίστρια εγκαταλείπει το τραγούδι για να γίνει δασκάλα

\"Είχε κλείσει αυτός ο κύκλος και αισθανόμουν πια ότι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάτι δικό μου\".

Αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική της καριέρα αποφάσισε να κάνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή “Το πρωινό”.

Πρόκειται για την Αντονέλλα την οποία γνωρίσαμε αρχικά σαν τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Κings”, και έπειτα συνέχισε ως solo, κάνοντας ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα της.

Διαβάστε ακόμα: Μάριος Δημητρίου: Δεν πάει το μυαλό σας με τι επάγγελμα τον έχει καταχωρημένο το google [εικόνα]

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως ο αυτός ο κύκλος έχει κλείσει, τον έχει αφήσει πίσω της και τώρα είναι αφοσιωμένη σε ένα εντελώς άλλο επάγγελμα από αυτό που μας πρωτοσυστήθηκε, αυτό της δασκάλας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: “Έχω σπουδάσει συμβουλευτική ψυχοθεραπεία εγώ και έχω κάνει και παιδαγωγικά στο κομμάτι αυτό. Κάνω μαθήματα σε παιδάκια πολύ μικρά. Μετά το σχολείο, παίρνουμε την ύλη ή την εργασία για το σπίτι και διαβάζουμε μαζί. Τώρα γίνεται διαδικτυακά. Κανονικά είναι ένα αναγνωστήριο μελέτης, το οποίο έχει η κουμπάρα μου και εκεί γίνεται όλη αυτή η διάδραση. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Επειδή είναι πρώτη και δευτέρα δεν είναι τόσο ενημερωμένα ότι είμαι και τραγουδίστρια. Εκείνη την ώρα μπαίνω εντελώς στο ρόλο της δασκάλας, οπότε όταν μου το λένε με πετάνε έξω”, ανέφερε η πρώην τραγουδίστρια. Δείτε στο βίντεο πιο κάτω την εμφάνιση της από τα περσινά "Super Music Awards" στην Κύπρο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, αντονελλα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0193 s // Total time: 0.0196 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X