Emily in Paris: Έχετε δει τον πραγματικό σύντροφο της πρωταγωνίστριας, Lily Collins;


Emily in Paris: Έχετε δει τον πραγματικό σύντροφο της πρωταγωνίστριας, Lily Collins;

Βρήκε τον άντρα των ονείρων της και μόλις ανακοίνωσε... τον αρραβώνα της!

Η σειρά του Netflix “Emily In Paris” ήταν από εκείνες που έκαναν μεγάλη αίσθηση στην πλατφόρμα και έφτασε στο Top 10 σε αρκετές χώρες παγκοσμίως.

Η πρωταγωνίστρια, Lily Collins φαίνεται πως εκτός από τη σειρά που βρήκε τον έρωτα στα μάτια του κούκλου chef, Gabriel, αυτό ισχύει και στην πραγματική ζωή της καθώς πρόσφατα σε συνέντευξή της στο ET μίλησε για τον αγαπημένο της, Charlie McDowell αποκαλύπτοντας μάλιστα και τον αρραβώνα τους.

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη... Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτι… Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο πρότζεκτ τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ. Και μετά με το Mank (την καινούργια της ταινία), αισθάνομαι πως υπάρχει μία νοσταλγία που αισθανόμαστε όλοι για εκείνο που ήταν κάποτε ο κόσμος, οπότε υπάρχει αυτός ο τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας”, ανέφερε η Collins.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως είναι ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, επισημαίνοντας πως απολαμβάνει πολύ τις προετοιμασίες του γάμου.

Tags Emily in Paris, Lily Collins, Charlie McDowell, netflix, διασημοι, σχεση, αρραβώνας, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6253 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2938 s // Total time: 3.9191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X