Πρώτη φορά στο GNTM δεν έφυγε κανένας διαγωνιζόμενος - Τι συνέβη; [βίντεο]


Πρώτη φορά στο GNTM δεν έφυγε κανένας διαγωνιζόμενος - Τι συνέβη; [βίντεο]

Παρενέβη ο Γιώργος Καράβας και ζήτησε χάρη από τους κριτές

Μια απόφαση που δεν έχουμε ξαναδεί πήραν οι κριτές στο χθεσινό επεισόδιο, 24 Νοεμβρίου του GNTM. Οι κριτές αποφάσισαν να μην φύγει κανένας διαγωνιζόμενος.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή της δοκιμασίας αποχώρησης. Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καράβας λέγοντας πως είναι θιγμένος και πολύ ενοχλημένος επειδή στην προηγούμενη δοκιμασία που πήρε την απόφαση πως η φωτογραφία του Αιμιλιάνο ήταν η καλύτερη από όλους δέχθηκε ανοιχτά αμφισβήτηση από κάποιους παίκτες που έκαναν λόγο για μη αντικειμενικό αποτέλεσμα και εύνοια του coach στον Αιμιλιάνο.

Συνέπεια αυτού ήταν στη χθεσινή δοκιμασία, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς θα επέλεγαν εκείνοι τη φωτογραφία που θα αξιολογούσαν οι κριτές στο πλατό.

Φθάνοντας στο πλατό η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν πολύ προβληματισμένοι καθώς οι λήψεις που επιλέχθηκαν ήταν κακές. Τότε παρενέβη στο διάλειμμα ο Γιώργος Καράβας και ζήτησε ως χάρη να μην φύγει κανένας καθώς πήραν το μάθημα τους. Οι κριτές μετά από πολλή σκέψη δέχθηκαν και ήταν μια απόφαση που πάρθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι μόδας. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags gntm, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9235 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8376 s // Total time: 3.7611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X