Παραδόθηκε η επιταγή στη βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά στα  φετινά Madame Figaro Awards


Παραδόθηκε η επιταγή στη βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά στα  φετινά Madame Figaro Awards

Το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα δοθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα   

Κάτω από δύσκολες περιστάσεις έλαβαν χώρα τα 15α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες που τόσα χρόνια έχουν συνδεθεί με αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό που τιμά τη Γυναίκα.  

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Δίας & Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ παρέδωσε στη Δρ Πόπη Κανάρη, βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, το σύνολο των καθαρών εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων στην τελετή. 

Παραδίδοντας την επιταγή ο κος Τσουρούλλης δήλωσε: "Στο πρόσωπό σας, Δρ Κανάρη, τα 15α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς αναγνωρίζουν μια σημαντική και αξιοθαύμαστη συμβολή που αξίζει να προβληθεί ως πρότυπο και παράδειγμα σε όλους. Ως Συγκρότημα Δίας είναι τιμή μας που συμβάλαμε με τη σειρά μας στο υψηλό έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος προς όφελος των πασχόντων συνανθρώπων μας".

Η Δρ Κανάρη δήλωσε με τη σειρά της: "Η βράβευση και η  τιμητική επιταγή αποτελεί λάβαρο αξιών και αρχών που ενώνει όλους τους ανθρώπους κάτω από ένα κοινό σκοπό. Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός θέλουμε να εμβαθύνουμε την έρευνα στον παιδικό καρκίνο, να βοηθήσουμε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια". 

Το ποσό των 4,400 ευρώ θα δοθεί στο νεοσύστατο κέντρο του παιδικού καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα το οποίο έχει ιδρυθεί πριν από 3 χρόνια.
 

Tags καραισκακειο ιδρυμα, δρ ποπη καναρη, χρύσανθος τσουρούλλης, madame figaro awards 2019, επιταγη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5275 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5343 s // Total time: 4.0618 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X