Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκάλυψε κατά λάθος πως νόσησε από κορωνοϊό [βίντεο]


Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκάλυψε κατά λάθος πως νόσησε από κορωνοϊό [βίντεο]

Η αμηχανία του ηθοποιού όταν του ξέφυγε η δήλωσή του.

Συνέντευξη μέσω skype παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, 1 Δεκεμβρίου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή “Love it”.

Ο γνωστός ηθοποιός αφού δέχθηκε το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας αποκάλυψε άθελά του πως κόλλησε και εκείνος κορωνοϊό , ύστερα από σύγχυση που έγινε σε ερώτηση που δέχθηκε.

Διαβάστε ακόμα: Ηθοποιός που εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά αποκάλυψε πως πήγε σε γύρισμα χωρίς εσώρουχο!

Χαρακτηριστικά ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου τον ρώτησε αν στόλισε εννοώντας χριστουγεννιάτικα το σπίτι του, εκείνος κατάλαβε αν κόλλησε, προδίδοντας την απάντησή του.

Φανερά αμήχανος ο Θεοχάρης Ιωάννιδης ανέφερε πως δεν ήθελε να βγάλει προς τα έξω την δικιά του περιπέτεια με τον κορωνοϊό λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κόλλησα φέτος τον Μάρτιο. Δεν ήθελα να το πω ποτέ, αλλά επειδή με ρωτήσατε. Ήμουν στο Λονδίνο και κόλλησα κορονοϊό τον Μάρτιο. Το πέρασα ήπια, αλλά δεν ήξερα τι με περιμένει. Είχα λίγα δέκατα, αλλά όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς στην Ιταλία και δεν ήξερα τι με περιμένει[...]Ήμουν μόνος στο Λονδίνο. Είχα πάει για κάποιες δουλειές και τελικά έμεινα περισσότερο από όσο περίμενα. Δεν έκανα τα ραντεβού μου και έμεινα σε καραντίνα, μέχρι να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Θεοχάρης Ιωαννίδης, κορωνοιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2161 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8654 s // Total time: 3.0815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X