Στέφανος Μιχαήλ: "Αποφάσισα να διαγράψω από το τηλέφωνό μου..."


Στέφανος Μιχαήλ: "Αποφάσισα να διαγράψω από το τηλέφωνό μου..."

Τι συνέβη και ο ηθοποιός άρχισε τις διαγραφές;

Ο Στέφανος Μιχαήλ φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Δεκεμβρίου μέσω skype στην εκπομπή “Έλα να δεις”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε λόγω πανδημίας και πως ο ίδιος το διαχειρίζεται, αποκαλύπτοντας τι αποφάσισε να κάνει προκειμένου να αποβάλει το στρες που του δημιουργούσε η όλη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Μιχαήλ: Αυτός ήταν ο λόγος που μοιράστηκε στα social media για τη σχέση του!

Αρχικά ο ηθοποιός είπε: “Η αλήθεια στην αρχή το πήρα λίγο κατάκαρδα, γιατί έβλεπα και τον πατέρα μου ο οποίος φοβόταν πολύ. Και να μην το θες, ακούγοντας τις ειδήσεις, βλέποντας στα social media, σε ρίχνει πολύ ψυχολογικά”.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως εκείνο που τον φόβιζε περισσότερο ήταν η υγεία της οικογένειάς του: “Δεν ξέραμε πως θα χτυπήσει τους δικούς μας”.

Τέλος, ο ηθοποιό αποκάλυψε πως πήρε μία απόφαση προκειμένου να διαχειριστεί την πτώση στη ψυχολογική του κατάσταση λόγω των συνθηκών: “Αποφάσισα να διαγράψω από το τηλέφωνό μου τα πάντα που είχαν να κάνουν με ειδήσεις. Στο facebook δεν έμπαινα τόσο πολλά, δεν καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση [...] Ήταν πολλή η αρνητική πληροφορία που ερχόταν στα αυτιά σου. Οπότε σταματώντας να ακούω είμαι πολύ καλύτερα”.

*Photo Credits: @panosgi

Tags Στέφανος Μιχαήλ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8744 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5119 s // Total time: 4.3863 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X