Διώξε τον βήχα με το σιρόπι Aurimel®


Διώξε τον βήχα με το σιρόπι Aurimel®

Ο βήχας είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα με πολλές αιτίες και η εμφάνισή του αναστατώνει την καθημερινότητα και σίγουρα επιβάλλει συμβουλή και παρακολούθηση από επαγγελματία υγείας.

Για περισσότερα από 50 χρόνια το σιρόπι Aurimel®, το πρώτο σε πωλήσεις αντιβηχικό σιρόπι*, βρίσκεται στο πλευρό των γιατρών και των φαρμακοποιών χάρη στην αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του ξηρού ή του παραγωγικού βήχα, του πονόλαιμου και της βουλωμένης μύτη. 

Το  Aurimel® χάρη στην αντιβηχική, βλεννολυτική, αντιισταμινική και αποσυμφορητική του δράση ανακουφίζει από τον βήχα, την ρινική συμφόρηση και άλλα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Επιπλέον, καταπραΰνει και μαλακώνει τον λαιμό χάρη στο αγνό μέλι που περιέχει, το οποίο παράλληλα του προσδίδει μια ευχάριστη γεύση την οποία προτιμούν, εδώ και χρόνια μικροί και μεγάλοι. 

Το Aurimel® αποτελεί ένα ασφαλές σκεύασμα για όλη την οικογένεια το οποίο δρα αποτελεσματικά χωρίς να προκαλεί υπνηλία. Είναι κατάλληλο από 2 χρονών και άνω με διαφοροποιήσεις στη δοσολογία ανάλογα με την ηλικία:  Για 2-5 χρονών 2.5ml 3 φορές τη μέρα, για 6-12 χρονών 5ml 3 φορές τη μέρα και για ενήλικες 10ml 3 φορές τη μέρα. Η συμβουλή και οι οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας είναι απαραίτητες για τη χρήση και την κατάλληλη δοσολογία του Aurimel®.

Το Aurimel® διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδη, μέλος του Ομίλου MSJ. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Διαβάστε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών χρήσης του προϊόντος.  
 

Tags Aurimel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0696 s (249 Queries.) // Parse time: 1.0780 s // Total time: 4.1477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X