"Survivor": Μάθαμε τα ποσά που θα αμείβονται "Μαχητές" και "Διάσημοι"!


"Survivor": Μάθαμε τα ποσά που θα αμείβονται "Μαχητές" και "Διάσημοι"!

Οι διαπραγματεύσεις για την ομάδα των διασήμων συνεχίζονται!

Το “Survivor” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη νέα χρονιά και οι παίκτες αναμένεται να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, στις 18 Δεκεμβρίου.

Έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής κάποια ονόματα και για τις δύο ομάδες, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό”.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη στο ριάλιτι επιβίωσης, κάποιες πληροφορίες τη θέλουν να έχει αρνηθεί την πρόταση, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την αμοιβή της.

Οι αμοιβές των παικτών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής και του δημοσιογράφου Αλέξης Μίχα, οι συμμετέχοντες στην ομάδα των “Μαχητών” θα λαμβάνουν από 300 έως 1000 ευρώ εβδομαδιαίως, τα οποία θα δοθούν με κοινωνικά κριτήρια.

Όσον αφορά στην ομάδα των “Διασήμων” τα νούμερα είναι αρκετά μεγαλύτερα καθώς οι εβδομαδιαίες απολαβές των συμμετεχόντων κυμαίνονται από 2000 έως 7000 ευρώ, ενώ μάλιστα, όπως λέχθηκε στην εκπομπή, μία εκ των υποψηφίων ζήτησε 14000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να δεχτεί να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο “Survivor”.

 

Tags survivor, ΣΙΓΜΑ, αμοιβές, διασημοι, μαχητες, ΟΜΑΔΕΣ, celebrities, showbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2982 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6550 s // Total time: 3.9532 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X