Αυτά είναι τα πρωινά που επιλέγουν να τρώνε 5 celebrities


Αυτά είναι τα πρωινά που επιλέγουν να τρώνε 5 celebrities

Τα μυστικά διατροφής των σταρ του Χόλυγουντ για καλλίγραμμo σώμα και σέξι σιλουέτα.

Οι διατροφολόγοι τονίζουν με κάθε τρόπο πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι celebrities oι οποίες φροντίζουν να διατηρούνται σε φόρμα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τι επιλέγουν για το πρωινό τους 5 από αυτούς.

Chrissy Teigen

Το πρωινό της σύμφωνα με την madamefigarogr, περιλαμβάνει πρωτεΐνη και λαχανικά, ενώ αποφεύγει εντελώς τη ζάχαρη. Τις περισσότερες μέρες τρώει δύο αυγά με μπέικον γαλοπούλας, αβοκάντο και ντομάτα. Όταν θέλει να ετοιμάσει ένα πιο special πρωινό για την οικογένειά της, φτιάχνει pancakes με φρούτα.

Gigi Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Λατρεύει τα scrabbled eggs με μπέικον και δεν κάνει οτιδήποτε το πρωί πριν πιει ένα χυμό πορτοκάλι και έναν καφέ. Από τότε που συγκατοικεί με τον Zayn Malik, βέβαια, έχει υιοθετήσει τις βρετανικές συνήθειες και τρώει συχνά φασόλια για πρωινό.

Kim Kardashian

Όχι μόνο τρώει πρωινό κάθε μέρα αλλά συνήθως αυτό αποτελείται από δύο πιάτα! Πρώτα, η Kim τρώει αυγά με λουκάνικο γαλοπούλας και καπνιστό τυρί και στη συνέχεια γιαούρτι με φρέσκα μούρα.

Sofia Vergara

Για να διατηρήσει την ενεργητικότητα αλλά και τις καμπύλες της, η εκρηκτική σταρ τρώει για πρωινό ομελέτα από ασπράδια και ψωμί σίκαλης μαζί με μερικές φέτες αβοκάντο. Η άλλη της επιλογή είναι γιαούρτι με βρώμη και granola.

Jessica Biel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Η κυρία Timberlake, αν και έχει αποκλείσει από τη διατροφή της τη γλουτένη και τη λακτόζη, δεν μπορεί να στερηθεί τα αγαπημένα της pancakes που φτιάχνει με καρύδα και συνοδεύει με βούτυρο από κάσιους ή αμύγδαλα και λίγο μέλι.

Tags πρωινο, Διατροφή, υγεια, κιλά, βαρος, Δίαιτα, celebrities, health, diet, breakfast


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0319 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2799 s // Total time: 2.3117 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X