Έρρικα Πρεζεράκου: Μας ενημερώνει πως πάει η θεραπεία στο Τέξας στην 7χρονη ανιψιά της


Έρρικα Πρεζεράκου: Μας ενημερώνει πως πάει η θεραπεία στο Τέξας στην 7χρονη ανιψιά της

Νεώτερα για την ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και το παγκύπριο

Η Έρρικα Πρεζεράκου πριν από μερικές εβδομάδες είχε απευθυνθεί στον κόσμο μέσα από τα social media αλλά και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μπορεί η 7χρονη ανιψιά της να μεταβεί στην Αμερική για να λάβει θεραπεία για να αντιμετωπίσει τη σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου από την οποία πάσχει.

Η αθλήτρια κατάφερε να κινητοποιήσει τον κόσμο σε Ελλάδα και Κύπρο και η μικρή Αναστασία μετέβη στο Τέξας, όπου και νοσηλεύεται.

Η Πρεζεράκου, μέσα από τα social media θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την εξέλιξη της υγείας της ανιψιάς της, λέγοντας: “Καλημέρα φίλοι μου, επειδή με ρωτάτε πώς πάνε τα πράγματα με την Αναστασία… η Αναστασία έχει ξεκινήσει μια θεραπεία στην Αμερική, η οποία εμπεριέχει τρία διαφορετικά φάρμακα. Υπάρχουν μέρες που είναι καλά και μέρες που δεν είναι. Είναι πολύ δυνατές οι επιδράσεις των φαρμάκων. Θα έχουμε απαντήσεις σε περίπου 20 μέρες που θα γίνει η μαγνητική. Είμαστε όλοι σε αναμονή. Σας ευχαριστώ όλους για την αναμονή και την πρόθεση”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Tags Ερρικα Πρεζερακου, διασημοι, αναστασια, ανιψια, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9311 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3665 s // Total time: 2.2976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X