Χρήστος Βαρουξής: "Ο Γρηγόρης από πίσω έθαβε ακόμα και την παρέα του" [βίντεο]


Χρήστος Βαρουξής: "Ο Γρηγόρης από πίσω έθαβε ακόμα και την παρέα του" [βίντεο]

Ο πρώην παίκτης του \"Big Brother\" στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του μιλάει για όλους τους συμπαίκτες του κάνοντας αποκαλύψεις  

Ο Χρήστος Βαρουξής ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν στο live της προηγούμενης Παρασκευής του “Big Brother”, μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Ο πρώην συγκάτοικος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 14 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή “Love it” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ζακ και στον Γρηγόρη, που πήραν εισιτήριο για τον τελικό κερδίζοντας τις δοκιμασίες της προηγούμενης εβδομάδας. 

“Ο Ζακ και ο Γρηγόρης είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Απλά θεωρώ πως το εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά. Μείνανε πίσω από όλους. Άφησαν άτομα να συγκρούονται και με διπλωματικές απαντήσεις, πιο πολύ ο Γρηγόρης, προσπαθούσε να τα έχει καλά με όλους. Από πίσω είδα ότι έθαβε ακόμα και την παρέα του και κατάφεραν να φτάσουν εκεί που φτάσανε, απλά αμέτοχοι […] Στο “Survivor” θα ήταν πολύ καλός ο Ζακ”, είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βαρουξής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (9.45): 


 

Tags χρηστος βαρουξης, love it, Συνεντευξη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8695 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4451 s // Total time: 2.3146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X