Έχεις σκεφτεί με πόσους τρόπους βοηθά το γιαούρτι την υγεία σου;


Έχεις σκεφτεί με πόσους τρόπους βοηθά το γιαούρτι την υγεία σου;

Στις συνταγές, στις φρουτοσαλάτες, για πρωινό ή με κάθε πιθανό τρόπο, το γιαούρτι είναι για τους περισσότερους από εμάς, μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για ξεχωριστές απολαύσεις. 

Έχεις όμως σκεφτεί τι προσφέρει στον οργανισμό σου; Σίγουρα υποψιάζεσαι τα γενικά οφέλη του για την υγεία όμως ξέρεις γιατί είναι τόσο σημαντικό να το καταναλώνεις συχνά; 

Αν θέλεις να μάθεις πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του γιαουρτιού στη δική σου υγεία μα και στην υγεία της οικογένειάς σου, τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα διαπιστώσεις πόσο απαραίτητη είναι αυτή η θαυματουργή τροφή! 

Το γιαούρτι δυναμώνει τα οστά σου

Καταναλώνοντας καθημερινά γιαούρτι, προσλαμβάνεται επαρκής ποσότητα ασβεστίου, η οποία ενισχύει σημαντικά την σκελετική σου υγεία, αυξάνει την οστική σου μάζα και προλαμβάνει την οστεοπόρωση. Το στραγγιστό γιαούρτι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, -περίπου 400g ασβεστίου σε ένα μικρό φλιτζάνι- ενώ περιέχει επίσης μαγνήσιο και βιταμίνες.

Το γιαούρτι βοηθά το έντερο

Οι μικροοργανισμοί που περιέχει το γιαούρτι και που προκύπτουν από τη ζύμωση του γάλακτος, είναι πολύ ωφέλιμοι για το ανθρώπινο έντερο καθώς ρυθμίζουν την ισορροπία της χλωρίδας του. Έτσι, συμβάλλει σημαντικά στην υγεία του εντέρου, ενώ αποφεύγονται πλήθος παθήσεων ή γαστρεντερικά προβλήματα.

Το γιαούρτι βοηθά τη σιλουέτα σου

Το γιαούρτι είναι το πιο πλούσιο και εύγευστο σνακ για κάθε στιλ διατροφής, καθώς σου δίνει την επιλογή περιεκτικότητας σε λιπαρά για να το ταιριάξεις στο δικό σου διαιτολόγιο. 
 
Η υπέροχη γεύση του, η αίσθηση πληρότητας που διαρκεί, το γεγονός πως δεν “βαραίνει” το στομάχι ενώ είναι πιο εύπεπτο από το γάλα, μα και τα σημαντικά οφέλη του για την υγεία, είναι οι κύριοι λόγοι που κάθε διατροφολόγος θα το εντάξει στη καθημερινή σου διατροφή.

Ποιο όμως γιαούρτι να επιλέξεις;

Φρόντισε ώστε η επιλογή γιαουρτιού για εσένα και την οικογένειά σου να είναι προσεκτική. Με ένα πραγματικά αγνό και φυσικό γιαούρτι, θα επωφεληθείς στο έπακρο από όλα όσα έχει να σου προσφέρει. 

Η πρότασή μας είναι το πολυβραβευμένο Στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ. Αποτελεί το άριστο παράδειγμα ενός πραγματικά αγνού γιαουρτιού που παρασκευάζεται από 100% ελληνικό παστεριωμένο γάλα ημέρας, χωρίς προσθήκη ζελατίνης και συντηρητικών. 

Βάλε το Στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στην καθημερινή σου διατροφή και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της μαγειρικής μα κυρίως, της υγείας σου!


 

Tags γιαουρτι δωδωνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6281 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5668 s // Total time: 4.1949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X