Πώς να τα φορέσεις τα νέα hot αξεσουάρ μαλλιών


Πώς να τα φορέσεις τα νέα hot αξεσουάρ μαλλιών

Στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/21 είδαμε να πρωταγωνιστούν στα hair looks των μοντέλων φουλάρια, χρωματιστές κορδέλες και μαντίλια, hot αξεσουάρ που θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ μας. 

Εκτός από τις στέκες, τα τσιμπιδάκια και τα χτενάκια που πρωταγωνιστούν τις τελευταίες σεζόν στο styling των μαλλιών, φέτος έχουμε νέες αφίξεις στη λίστα με τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για εντυπωσιακά hair looks. Στις πασαρέλες για τις συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/21, οι μεγάλοι οίκοι στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων με εντυπωσιακά φουλάρια, χρωματιστές κορδέλες ή μαντίλια-χειροποίητα έργα τέχνης, όπως αυτό του οίκου Dior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Πώς να υιοθετήσεις την τάση

Το trendy look

Αν θες να φορέσεις ένα μαντίλι στα μαλλιά, χωρίς η εικόνα να δείχνει κάπως ρετρό, θα πρέπει να προσέξεις μια σημαντική λεπτομέρεια: Ο μοντέρνος τρόπος να το στερεώσεις είναι είτε κοντά στη γραμμή των μαλλιών είτε αρκετά πιο κάτω λίγο πάνω από το τόξο των φρυδιών και όχι στο κέντρο του κεφαλιού. Για ένα πιο μποέμ στυλ, δοκίμασε να το βάλεις και πάλι κοντά στη γραμμή των μαλλιών και να δέσεις έναν κόσμο στο κέντρο.

Dolce & Gabbana

Dior

Girly style

Οι μακριές αλογοουρές είναι από τα χτενίσματα που εμφανίστηκαν πολύ στις πασαρέλες της σεζόν. Ένας τρόπος να προσθέσεις μια girly πινελιά είναι να χρησιμοποιήσεις μια κορδέλα για να τυλίξεις στην αρχή της αλογοουράς, καλύπτοντας το λαστιχάκι. Ο Brandon Maxwell έδεσε στα μαλλιά των μοντέλων κορδέλες ασορτί με το ρούχο που φορούσαν, ενώ στο Richard Quinn λεπτές βελούδινες κορδέλες μπλέκονταν με τα μαλλιά που ήταν πιασμένα σε χαλαρά σινιόν. Μια άλλη ιδέα είναι να δέσεις με μια φαρδιά βελούδινη κορδέλα έναν μεγάλο φιόγκο που θα στολίσει τα μαλλιά όταν είναι πιασμένα μισά πάνω-μισά κάτω, όπως στον οίκο Chanel.

Chanel

Τέλος, μπορείς να πλέξεις ένα λεπτό κοτσιδάκι με μια τούφα από τα μαλλιά σου και να το στερεώσεις στο τελείωμα με μια μικρή χρωματιστή κορδέλα, όπως έδειξε η Max Mara.

Max Mara

Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου κάτω από το φουλάρι

Όταν πρόκειται να βάλεις μαντίλι ή φουλάρι, το ιδανικό είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να κάνουν φυσικούς κυματισμούς, χωρίς να δείχνουν στυλιζαρισμένα ή να τα πιάσεις σε ένα messy σινιόν. Εναλλακτικά, μπορείς να τα χτενίσεις ώστε να γίνουν ολόισια.

Φωτογραφίες: EPA, Instagram/ @maxmara, @dior

Tags αξεσουάρ μαλλιών, μαλλιά, Ομορφια, beauty, hair, hair accessories


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3558 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3424 s // Total time: 2.6983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X