Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή on camera για τον χωρισμό τους! [βίντεο]


Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή on camera για τον χωρισμό τους! [βίντεο]

Τι είπε για τη σχέση της με τον νικητή του GNTM  

Ο Ηρακλής λίγο μετά την ανακήρυξή του ως νικητής του GNTM αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί με την Αγγελική Κάτρη, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για εκείνην.

Η πρώην σύντροφος του όμορφου μοντέλου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα και στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό τους.

“Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν όπως το είπε και στα stories μου. Οπότε λογικό είναι. Εξαρτάται και από τι άτομα συναναστρέφεσαι. Αλλάζουν πολλά γενικά... Δεν υπήρξε άσχημος χωρισμός. Ο καθένας πήρε το δρόμο του και στα επαγγελματικά εννοείται. Εγώ στο χορό, εκείνος στο modelling. Είμαστε πολύ κομπλέ μεταξύ μας. Στήριξα τον Ηρακλή μέχρι την τελευταία στιγμή, περάσαμε πολλά μαζί. Του είπα τα συγχαρητήριά μου για τη νίκη του, τότε ήταν γη τελευταία φορά που μιλήσαμε. Όταν βρισκόμαστε σε ένα σπίτι με πάρα πολλά άτομα, καινούργιο περιβάλλον, είναι πολύ λογικό ένα άτομο να αποκτά νέες συνήθειες. Απλά τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου”, είπε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν, συμπλήρωσε: “Δεν είμαι η Αγγελική του Ηρακλή, είμαι η Αγγελική η δική μου… Δεν θεωρώ σημαντικό ότι έσβησε τις κοινές μας φωτογραφίες στο instagram. Από τη στιγμή που είμαι πρώην λογικό. Εγώ έσβησα μία φωτογραφία, την άλλη την κράτησα μ ’αρέσει πολύ. Εκείνου ήταν και πρώτο post. Ακόμα ακολουθούμε ο ένας τον άλλον”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το tlifegr: 

Tags ΗΡΑΚΛΗΣ, αγγελικη κατρη, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, gntm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4735 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4288 s // Total time: 2.9023 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X