Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η Αριάδνη έκλεισε 5 χρονών και μοιράζεται εικόνες από το πάρτυ της


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η Αριάδνη έκλεισε 5 χρονών και μοιράζεται εικόνες από το πάρτυ της

Το τρυφερό μήνυμα της παρουσιάστριας.

Κάθε χρόνο στις 19 Δεκεμβρίου, η οικογένεια Αλεξάνδρου έχει δυο πολύ σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει. Ο πρώτος, η γέννηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και ο δεύτερος, η γέννηση της κόρης τους, Αριάδνης.

Έτσι, λοιπόν, χθες η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράστηκε με τους διαδιξτυακούς της φίλους, εικόνες από το πάρτυ που οργάνωσε της κόρης της, Αριάδνης η οποία έκλεισε 5 χρονών. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας του Covid-19, η παρουσιάστρια προσκάλεσε λίγες φίλες της εορτάζουσαν στο σπίτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Με θέμα τον μονόκερο και πολλά μπαλόνια, τα παιδάκια απόλαυσαν λιχουδιές, την εντυπωσιακή τούρτα και πολλά πολλά παιχνίδια!

Διαβάστε ακόμα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το παρατσούκλι που έδωσε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και στον γιο τους, Νικόλα [εικόνα]

Στο τέλος της ημέρας, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράστηκε εικόνες από το πάρτυ τις οποίες συνόδεψε με το πιο κάτω τρυφερό μήνυμα: "My angel turns 5!!!!!!!! Σ´ ένα χρόνο γεμάτο εκπλήξεις, ευχάριστες, δυσάρεστες, σ´ ένα χρόνο γεμάτο περιορισμούς και αποστάσεις έφτασε η μέρα που περίμενες και με ξύπνησες με την φράση 'μάμα ξύπναααα έγινα 5'!!!! Και εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να θυμάσαι αυτά τα γενέθλια για πάντα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα άγγελε στη γη! Εσύ η ιδιαίτερη κ έντονη προσωπικότητα που χαρίζεις σε όλους ανιδιοτελή αγάπη και χαρά! Να μεγαλώνεις όμορφα, ήρεμα, με υγεία και με ανθρώπους γύρω σου να σε λατρεύουν και να σου το δείχνουν". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αριαδνη, διασημοι, hot news, showbiz, celebrities, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1353 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5613 s // Total time: 2.6966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X