Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Για τους Κριούς, η εκτίμηση σε ότι έχετε στην ζωή σας σήμερα είναι ο καλύτερος δρόμος που μπορείτε να ακολουθήσετε. Δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να τους έχετε κοντά σας.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωφελούν και σας βοηθούν να έρθετε πραγματικά πιο κοντά με τις αληθινές βαθύτερές σας επιθυμίες. Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να δημιουργείτε τις κατάλληλης συνθήκες για την υλοποίησή τους.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συνειδητοποιήσετε πως μπορεί εσείς η ίδια/ο ίδιος να βάζετε φρένο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Είτε γιατί αποσύρεστε είτε γιατί ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα από αυτά που πραγματικά θέλετε.

Για τους Καρκίνους, ο στόχος σήμερα θα πρέπει να είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανεξάρτητα εάν πρόκειται για ένα προσωπικό σας θέμα ή κάτι που σας αφορά έμμεσα. Δώστε την βοήθεια και τα φώτα σας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και ξεσκόνισμα σχετικά με τις αξίες σας γενικότερα. Είτε αφορά οικονομικά ζητήματα είτε συναισθηματικής φύσεως μην αναλώνεστε και διεκδικείστε την θέση που αντικειμενικά σας αξίζει.

Για τους Παρθένους, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικότερα τις τελευταίες ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα με πράξεις και επιχειρήματα να στηρίξετε την στάση σας και να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει. Είναι μια πολύ παραγωγική διαδικασία για εσάς.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή η διαλλακτικότητα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια νοήματα και συζητήσεις οι οποίες θα είναι πραγματικά πολύ παραγωγικές. Παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και χαρείτε τις όμορφες στιγμές.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που είναι ημέρες γιορτινές, το μυαλό σας δεν παύει να σκέφτεται τις συνεργασίες και νέους τρόπους να υποστηρίξετε τον σκοπό και τον στόχο σας. Η δυνατότητα να αξιολογήσετε εκ νέου τα δεδομένα και να επανατοποθετηθείτε περισσότερο παραγωγικά θα υπάρξει.

Για τους Τοξότες, η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους ακόμη και με περιορισμούς ανεβάζει την διάθεσή σας. Η αληθινή φιλία και η αλληλο-στήριξη είναι σημαντικές ενέργειες για την ψυχολογία σας αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, πολλές φορές θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα, ωστόσο ειδικά αυτή την περίοδο συνειδητοποιούμε πως χρειάζεται ενέργεια από εμάς για να γίνουν τα πράγματα που θέλουμε. Είστε σε καλό δρόμο και η προσωπική σας Πρωτοχρονιά λόγω των γενεθλίων σας θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτεύξεις.

Για τους Υδροχόους, η ανακάλυψη μιας νέας ιδέας ή μίας νέας κατάστασης είναι σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή. Συζητήστε τις απόψεις σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία γενικότερα με άλλους ανθρώπους είναι σημαντική για εσάς. Ευκαιρίες έχετε αυτές τις ημέρες να δείτε δικούς σας ανθρώπους και να συνδεθείτε γιορτινά. Η ενσυναίσθηση είναι έντονη σε εσάς και η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη.

Πηγή: astroguide.gr

 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0386 s (288 Queries.) // Parse time: 0.2915 s // Total time: 3.3301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X