Κατσούλης – Καραβάτου: Απαντούν πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού!


Κατσούλης – Καραβάτου: Απαντούν πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού!

Το ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση παραχώρησε κοινή συνέντευξη λίγο πριν τα Χριστούγεννα  

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εκτός από ένα αγαπημένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, εδώ και τέσσερα χρόνια αποτελεί και ένα πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο.

Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό “You” κλήθηκαν να απαντήσουν για τα κακοπροαίρετα σχόλια που κυκλοφορούν όσον αφορά στην προσωπική τους ζωής και στις φήμες χωρισμού.

Η Κατερίνα Καραβάτου, ανέφερε: “Για να είμαι σαφής στην απάντησή μου, μιλάμε σε αυτή την περίπτωση για δύο ή τρεις ανθρώπους, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που γράφουν υπέροχα πράγματα. Πολλές φορές έχω διαβάσει όμως σχόλια, που με έχουν τρομάξει”.

Κατόπιν, ο Κρατερός Κατσούλης, είπε σχολιάζοντας το γεγονός πως το καλοκαίρι έκαναν με τα παιδιά τους χωριστές διακοπές: “Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ή μάλλον νομίζει ότι μπορεί να γράφει ότι θέλει. Διαφωνώ με αυτό. Το ότι είναι δημόσιας χρήσης ένα προφίλ στο instagram ή στο facebook, αυτό δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και ευθύνη. Τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -γιατί παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε- που ο καθένας αισθάνεται ότι μπορεί να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο θέλει, δεν υπάρχει μέτρο, παρά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις το μέτρο της προσωπικής παιδείας. 'Άρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το διαβάσω”.

Tags κατερίνα καραβάτου, Κρατερός κατσούλης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9085 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4248 s // Total time: 2.3333 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X