Αγγελική Ηλιάδη: Πως είναι σήμερα η σχέση της με τον πατέρα του γιου της, Σάββα Γκέντσογλου! [βίντεο]


Αγγελική Ηλιάδη: Πως είναι σήμερα η σχέση της με τον πατέρα του γιου της, Σάββα Γκέντσογλου! [βίντεο]

Η \"κατάθεση ψυχής\" της τραγουδίστριας για την προσωπική της ζωή σε κυπριακή εκπομπή  

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι στην ελληνική showbiz, από τη σχέση των οποίων προέκυψε και ένα παιδί, ο γιος τους Βασίλης, τον οποίοι λατρεύουν!

Το ζευγάρι, ωστόσο, στην πορεία αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, με τον χωρισμό τους να παίρνει δημοσιότητα. 

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ήρθε κι έδεσε” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, εξομολογήθηκε πως είναι η σχέση με τον πρώην σύντροφό της, σήμερα.

“Ο πατέρας του παιδιού σου δεν μπορεί να πάψει να είναι οικογένεια και όποιες συνθήκες κι αν υπάρχουνε θα πρέπει πάντα να βάζεις πρώτα το καλό των παιδιών […] Δεν έχει σημασία ότι χωρίζει η κοινή σου ζωή με έναν άνθρωπο. Από εκεί και πέρα όταν υπάρχει ένα παιδί, υπάρχει μόνο το καλό του παιδιού και αυτό είναι και το σημαντικότερο για εμένα […] Σε κάθε σχέση που τελειώνει, πολλά πράγματα μπορεί να πήγανε λάθος. Οι άνθρωποι πολλές φορές τα εύκολα τα κάνουν δύσκολα. Πολλές φορές πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάτι και στην πορεία βλέπουμε ότι ίσως είναι ιtoo much”, είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags αγγελική ηλιάδη, διασημοι, Σάββας Γκέντσογλου, χωρισμος, ηρθε κι εδεσε, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2246 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5019 s // Total time: 2.7266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X