Ελένη Χατζίδου: Η αντίδραση που έχει η κόρη της τα φετινά χριστούγεννα [εικόνες]


Ελένη Χατζίδου: Η αντίδραση που έχει η κόρη της τα φετινά χριστούγεννα [εικόνες]

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας μέσα απο ανάρτησή της.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε μέσα από εικόνες τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές με την μικρούλα της, ενθουσιάζοντας μας.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο τους δέντρο η τραγουδίστρια ποζάρει και παίζει παράλληλα με την κορούλα της, ενώ μοιράζεται μαζί μας μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσης της τα φετινά γιορτινά συναισθήματα της οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Το πιο γλυκό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης που μοιράστηκε μαζί μας για αυτή τη χρονιά [βίντεο]

Μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε και την γλυκιά αντίδραση που έχει η Μελίτα Δήμητρα κάθε φορά που αντικρίζει το δέντρο στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα στα σχόλια της ανέφερε: “Περσι τέτοια εποχή το Μελιτακι μας ήταν μικρουλι και δε μπορούσε να καταλάβει πολλά...Φέτος παρόλο που αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι όπως τα είχαμε φανταστεί, είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε την υγεια μας και έχουμε ο ενας τον άλλον,το τραπέζι μας γεμάτο και το Μελιτακι μας όταν βλέπει το χριστουγεννιάτικο δέντρο λέει "Wow". Τι άλλο να ζητήσει κανεις[..]". Δείτε πιο κάτω τις εικόνες:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελένη Χατζίδου, διασημοι, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9436 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4537 s // Total time: 2.3973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X