Οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο "Survivor" – Επιτέλους θα ενισχυθεί η ομάδα των "Διασήμων"


Οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο "Survivor" – Επιτέλους θα ενισχυθεί η ομάδα των "Διασήμων"

Το όνομα που ακούγεται και θα φέρει την ανατροπή στο παιχνίδι  

Η ομάδα των “Μαχητών” έχει δείξει μέχρι στιγμής πως αγωνιστικά υπερτερεί της ομάδας των “Διασήμων”, ωστόσο, η δεύτερη ομάδα έχει περίσσιο πάθος και είναι ιδιαίτερα συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό με τους χρήστες του twitter να τους στηρίζουν περισσότερο. 

Διαβάστε ακόμα: Αυτός ο παίκτης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο φετινό "Survivor"

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε δύο νέες προσθήκες στις δύο ομάδες με την Ανθή Σαλαγκούδη να εντάσσεται στην ομάδα των “Διασήμων” και την Ειρήνη Ιγγλέζου στους “Μαχητές”. 

Ωστόσο, φαίνεται πως οι δύο ομάδες θα ενισχυθούν κι άλλο και τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι για τους “Μαχητές” είναι η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία θα πάρει τη θέση της παίκτριας που αποχώρησε οικειοθελώς τις πρώτες ημέρες από την ομάδα. 

Όσον αφορά στην ομάδα των “Διασήμων” το όνομα που επικρατεί είναι αυτό του Ολυμπιονίκη Γιώργου Χειμωνέτου. Αν κάτι τέτοιο ισχύει και τελικά συμβεί, σίγουρα θα είναι μία δυνατή προσθήκη για τους “Διάσημους”. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή έχει κλείσει συμφωνία και με έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ενώ γίνονται συζητήσεις και με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 


 

Tags μαχητες,διασημοι,ΣΙΓΜΑ,νεοι παικτες,showbiz,gossip,celebrities,showbiz cy,showbiz κύπρος,ΟΜΑΔΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6985 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6634 s // Total time: 4.3619 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X