Νέο πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτι Zita!


Νέο πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτι Zita!

Διαβάστε αναλυτικά 

Το πάθος και η αφοσίωση στην παραγωγή γιαουρτιού είναι για εμάς τρόπος ζωής. Γι’ αυτό ακριβώς, κάθε προϊόν που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας, πρέπει να αποτελεί ένα δείγμα αδιαμφισβήτητης διατροφικής αξίας και ποιοτικής υπεροχής.Η δημιουργία του νέου πρόβειου παραδοσιακού γιαουρτιού Zitaδεν προσθέτει απλά ένα ακόμα είδος στην πλούσια γκάμα των προϊόντων μας αλλά μας συνδέει ξανά με τις ρίζες μας και την παράδοση μέσα από την οποία έχουμε δημιουργηθεί και εξελιχθεί.

Παρουσιάζουμε το νέο μας παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, φτιαγμένο με αγνό γάλα που συλλέγουμε καθημερινά από μικρές φάρμες προβάτων της ορεινής Πάφου. Μια γεύση από τον τόπο μας, με τη σφραγίδα ποιότητας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης που εμπνέει το όνομα που φέρει στην ετικέτα του. Ένα γιαούρτι που συνδυάζεται αρμονικά με τα αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα του νησιού μας.

Η απαλή παλέτα χρωμάτων που επιλέξαμε για τη συσκευασία δείχνει μια σύνδεση με την υπόλοιπη γκάμα των γιαουρτιών Zita, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην αυθεντικότητα και την απλότητα του προϊόντος. Σύγχρονη εικόνα και απλή οπτική γλώσσα είναι τα κύρια στοιχεία που αναδεικνύονται, προτείνοντας μια νέα πρόταση για ένα φρέσκο, μοντέρνο αλλά συνάμα διαχρονικό προϊόν.

Κυκλοφορεί σε νέασυσκευασία των 500g, σε κεσεδάκι με εφαρμοσμένη μεμβράνη ασφαλείας που επιτυγχάνεται μέσω της προηγμένης διαδικασίας παραγωγής Ultra Clean Processing.

Αυτό είναι το γιαούρτι μας!

Πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς, η Γαλακτοβιομηχανία ΖΗΤΑ εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και συνθήκες παραγωγής και είναι πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.  Στρατηγικός στόχος είναι να διατηρεί και να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην κυπριακή αγορά μέσω της καινοτομίας και της διαρκούς βελτίωσης των διαθέσιμων προϊόντων. Παράλληλα, να καθορίζει τις τάσεις στην τοπική αγορά γιαουρτιού καθιστώντας το brandZitaσημείο αναφοράς στον κλάδο.

Tags γιαουρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0301 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3524 s // Total time: 2.3825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X