Το άγνωστο περιστατικό Έλληνα παρουσιαστή με τον Justin Bieber [βίντεο]


Το άγνωστο περιστατικό Έλληνα παρουσιαστή με τον Justin Bieber [βίντεο]

Η προσφορά που του έκανε.

Ποδαρικό με συνεχείς αποκαλύψεις έκανε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, της Ελεονώρας Μελέτη, ο Νίκος Κοκλώνης, την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας παρουσιαστής, σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, εξομολογήθηκε τα πάντα για τη ζωή του, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, την οικονομική καταστροφή που πέρασε, μέχρι την τεράστια επιτυχία που σημειώνει σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση Βίσση – Βανδή! [βίντεο]

Ανάμεσα σε όσα μας έκαναν εντύπωση από αυτά που είπε, ήταν και η αναφορά του στον Justin Bieber, και στη γνωριμία τους, σχολιάζοντας: “Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε.". Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 

 

 

Tags διασημοι, νικος κοκλωνης, justin bieber, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0327 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4448 s // Total time: 2.4775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X