Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πάλι single!


Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πάλι single!

Ο χωρισμός είναι γεγονός!

Ελεύθερος και ωραίος παραμένει διάσημος αστέρας του Hollywood, μετά την είδηση πως έχει χωρίσει από την καλλονή σύντροφό του, μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες ο γοητευτικός ηθοποιός Ben Aflect, δεν είναι πλέον μαζί με την Ana de Armas, με τον χωρισμό του να αναστατώνει τον διεθνή κόσμο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το “People” o 48χρονος ηθοποιός και η 32χρονη συνάδελφός του δεν είναι πλέον, αναφέροντας επίσης πως εκείνη διέλυσε τον δεσμό τους, με την σχέση τους να είναι κάπως μπερδεμένη, μιας και η Ana δεν θέλει να έχει ως βάση της το Los Angeles και ο Ben δεν μπορεί να φύγει από αυτό διότι εκεί ζουν τα παιδιά του.

Ωστόσο η ίδια πηγή έρχεται να προσθέσει: "Ήταν αμοιβαίο και τελείως φιλικό. Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο οι ζωές τους. Υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους. Ο Ben εξακολουθεί να θέλει να κάνει δουλειά με τον εαυτό του. Έχει τρεις ταινίες που έρχονται και είναι ένας σταθερός πατέρας".

Tags hollywood, ben aflect, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8001 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3829 s // Total time: 2.1830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X