Η σειρά "Babyline" της "FREZYDERM" παρουσιάζει τα "Mother & Baby Awards 2021"


Η σειρά "Babyline" της "FREZYDERM" παρουσιάζει τα "Mother & Baby Awards 2021"

Επιβράβευση καινοτομίας και πρωτοτυπίας σε προϊόντα και υπηρεσίες - Διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την \"Boussias Communications\"

Mε στόχο την επιβράβευση της ποιότητας και της καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες, διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την "Boussias Communications Cyprus" τα "Mother & Baby Awards 2021".

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, εταιρείες, οι οποίες έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά και τη φροντίδα της νέας μητέρας. Στον Πυλώνα C, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν και πρόσωπα που θεωρούνται influencers στο Mother & Baby care Industry.

Οι 13 κατηγορίες βραβείων θα εμπίπτουν στους 3 κύριους Πυλώνες βράβευσης που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και influencers στο Mother & Baby care Industry.

Εταιρείες που θα λάβουν τουλάχιστον 3 βραβεία θα είναι επίσης υποψήφιες για "Grand Award", τα οποία θα απονεμηθούν με βάση το σύνολο της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει ύστερα από πολλαπλές υποψηφιότητες που έχουν υποβάλει.

Στην κριτική επιτροπή, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιατρικής, Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής, Δρ Αδάμος Χατζηπαναγή, θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, θεσμικοί παράγοντες, επιστήμονες και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες από το Mother & Baby care Industry.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το I Love Style και χρυσός χορηγός το Tommee Tippee. Επίσης χορηγοί το Lapin Bébé και Mindy, υποστηρικτές Papasavva Eleana και Z & X Group.
 
Για να υποβάλετε την υποψηφιότητα σας  επισκεφτείτε την  ιστοσελίδα www.babyawardscy.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

Βαρβάρα Πανοπούλου, Μ: 97896016, Ε: varvarap@boussias.cy

Ιωάννα Αντωνίου, Μ: 99494653, Ε: ioannaa@boussias.cy

ΧΟΡΗΓΙΕΣ:

Κωνσταντίνα Χατζηζαχαρία, M: 99 910587, Ε: constantinah@boussias.cy
 

Tags Mother & Baby Awards 2021, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0294 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3340 s // Total time: 2.3633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X