Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για την ημέρα του γάμου της τρεις μήνες μετά


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για την ημέρα του γάμου της τρεις μήνες μετά

Πως είδε την δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τον γάμο της.

Για τον πρόσφατο γάμο της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, την Τετάρτη, 20 Ιανουρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια βλέποντας τη ζωή της να αποκτά μια πιο ευχάριστη νότα, αμέσως μετά τον γάμο της με τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου, σχολίασε μπροστά στην κάμερα το πόσο ευτυχισμένη νιώθει αυτό το διάστημα αλλά και για το ποιά ήταν η αντίδραση της όταν είδε πως είχαν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης, εικόνες και βίντεο από τη ξεχωριστή εκείνη ημέρα της.

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το συγκινητικό ντουέτο με τον πατέρα της στη σκηνή του "The Voice" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έγινε και η αλήθεια είναι πως ήμασταν πολύ πιεσμένοι από την πρώτη καραντίνα, δεν ξέραμε ότι θα μπούμε σε δεύτερη αλλά αυτό το υπέροχο δώρο που ήρθε στη ζωή μου το καλοκαίρι με έχει κάνει να είμαι πολύ διαφορετική τώρα[...]Αν το έβλεπα απ’ έξω μπορεί να με ενοχλούσε αλλά επειδή πέρασα πάρα πολύ καλά και η χαρά που βίωνα δε με άφησε να με ενοχλήσει όλο αυτό που έγινε με τους φωτογράφους."

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ελεονωρα ζουγανελη, διασημοι, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2429 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5876 s // Total time: 2.8305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X