Το εντυπωσιακό hair & make-up look της Katy Perry 


Το εντυπωσιακό hair & make-up look της Katy Perry 

Η ορκωμοσία του Joe Biden άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ότι αφορά τις εμφανίσεις των διάσημων pop star.  

Η ορκωμοσία του Joe Biden που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία έχει ολοκληρωθεί αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αρχικά, είδαμε τις Lady Gaga και Jennifer Lopez να εντυπωσιάζουν με τις ενδυματολογικές τους εμφανίσεις αλλά και τα beauty looks τους. Προσωπικά λάτρεψα το hair look της Gaga το οποίο αν έχεις μακριά μαλλιά σου το προτίνω ανεπιφύλακτα.

Η τόσο σημαντική ημέρα για την Αμερική ολοκληρώθηκε με την ειδική τηλεοπτική εκπομπή “Celebrating America” την οποία έκλεισε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο η Katy Perry ερμηνεύοντας την μεγάλη της επιτυχία “Firework” όπου τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ουάσιγκτον.

Η 36χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό σύνολο Thom Browne με μακριά κάπα από κασμίρ, κορσέ και μάξι φούστα από μετάξι. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια ήταν τα κουμπιά στρατιωτικού στυλ στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, κόκκινο και μπλε, κατά μήκος των μανικιών και στα πλαϊνά της φούστας.

Σε ότι αφορά το beauty look της, ο κομμωτής της, Rick Henry δημιούργησε στα φρεσκοβαμμένα πλατινέ μαλλιά της ένα εντελώς κομψό sleek low bun τα οποία χώρισε σφιχτά στη μέση.

Υπέροχο και απόλυτα chic ήταν και το μακιγιάζ της που επιμελήθηκε γι’ άλλη μια φορά ο make-up artist, Michael Anthony χρησιμοποιώντας εξ ολοκλήρου προϊόντα Giorgio Armani Beauty.

“Ήθελα να αναδείξω τα μεγάλα όμορφα εκφραστικά μάτια της Katy, γι’ αυτό χρησιμοποίησα ζεστούς τόνους από την παλέτα σκιάς ματιών Avant-Premiere #4 Eye Quattro Eyeshadow και Eyes To Kill Lacquered Liquid Eyeliner σε μαύρο”, εξηγεί στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Για μια ομοιόμορφη, φυσική και φωτεινή επιδερμίδα εφάρμοσε δύο αποχρώσεις του Luminous Silk Foundation. Το #4.5 σε όλο το πρόσωπο και #5.5 γύρω από το πλαίσιο του προσώπου και της γνάθου.

Το look ολοκληρώθηκε με το Lip Maestro Liquid Lipstick όπου αρχικά εφάρμοσε το #104 Rialto σε nude απόχρωση ενώ για την παρουσία της τραγουδίστριας on stage το #205 Fiamma όπου η κόκκινη απόχρωση πρόσθεσε μια glam πινελιά.

Πηγή: madamefigaro.cy

Photo Credits: Instagram @katyperry
 

Tags Ομορφια, μαλλιά, hair look, Μακιγιαζ, διασημοι, beauty, Katy Perry


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1246 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4252 s // Total time: 2.5498 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X