Χριστιάνα Αρτεμίου: Περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε


Χριστιάνα Αρτεμίου: Περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

\"Εβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου. Σοκαρίστηκα\".

Τη δικιά της εξομολόγηση έκανε μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει,το πρωί της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου, η Χριστιάνα Αρτεμίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του reporter.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός και σεναριογράφος φέρεται να είπε τα ακόλουθα συγκλονιστικά λόγια: “Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου από μεγάλο σε ηλικία και φτασμένο ηθοποιό. Περίμενα στα παρασκήνια για να βγω στη σκηνή. Ήρθε από πίσω μου, μου ψιθύρισε στο αυτί και έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου. Σοκαρίστηκα. Για να απομακρυνθώ βγήκα στη σκηνή ,ήταν η σειρά μου ούτως ή άλλως να εμφανιστώ, και σε όλη τη διάρκεια σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω. Ο συγκεκριμένος με είχε φέρει στο θέατρο από τη Λευκωσία στο αυτοκίνητό του".

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αρτεμίου: Δεν πάει το μυαλό σας πως αποκαλεί εκείνη και τα αδέρφια της τη μητέρα τους!

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας: "Μοιράστηκα τι έγινε με ένα άλλο συνάδελφο και μου έκανε τη χάρη να με φέρει αυτός πίσω στη Λευκωσία για να μην ξαναβρεθώ μαζί του. Δυστυχώς, στον κόσμο του θεάτρου υπάρχουν αυτά και όλοι που είναι εντός τα ξέρουν. Όταν είσαι μικρός και στα πρώτα βήματα της καριέρας σου δεν μιλάς. Και αυτοί που μιλούν βγάζουν όνομα και δεν τους παίρνουν σε δουλειές. Λένε ‘αυτός μιλά".

 

Tags Χριστιάνα Αρτεμίου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1227 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3698 s // Total time: 3.4924 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X