Κι όμως υπάρχει Ελληνίδα στο cast της σειράς του Netflix "Bridgerton"!


Κι όμως υπάρχει Ελληνίδα στο cast της σειράς του Netflix "Bridgerton"!

Μάθετε για ποιαν πρόκειται!

Ο λόγος για την 22χρονη Γεωργία Ψαρουδάκη, η οποία με σπουδές στο Λονδίνο στον τομέα των τεχνών κατάφερε να εισχωρήσει στην παραγωγή της αγαπημένης σειράς του Netflix “Bridgerton”.

Σε συνέντευξη της στο Hello! Greece μίλησε για την εμπειρία της να συμμετέχει σε μία τέτοια παραγωγή σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως background artiste εντελώς τυχαία τον πρώτο χρόνο των σπουδών μου στο Λονδίνο καθώς ήθελα μια part-time δουλειά που να με στηρίζει οικονομικά, παράλληλα με το πτυχίο μου. Αρχικά, είχα γραφτεί σε ένα πρακτορείο για casting και έκανα περιστασιακά κάποιες δουλειές. Στη συνέχεια, όμως, οι προτάσεις αυξάνονταν και κατέληξα να συνεργάζομαι με πολλά διαφορετικά πρακτορεία, που με έκλειναν για αρκετές δουλειές κάθε μήνα. Κάπως έτσι κατέληξα και στο πλατό του "Bridgerton". To πρακτορείο μου στην Αγγλία μού έχει κάνει πρόταση να επιστρέψω για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, αλλά δεν νομίζω να δεχθώ γιατί, προς το παρόν, ζω στην Ελλάδα”, ανέφερε σχολιάζοντας πως κατάφερε να εμπλακεί με την εν λόγω παραγωγή.

Όσον αφορά στην εμπειρία της, σημείωσε: “Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αν και έχω πάρει μέρος σε αρκετές σειρές και ταινίες εποχής, ξεχώρισα τη συγκεκριμένη από τα πρώτα γυρίσματα”.

Κατόπιν, σχολιάζοντας τους ηθοποιούς, είπε: “Η αλήθεια είναι ότι, στα τέσσερα χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά, δεν είχα ποτέ κάποια κακή εμπειρία με ηθοποιούς. Στη συγκεκριμένη παραγωγή, μάλιστα, όλοι είναι πολύ προσιτοί, ευγενικοί και προσγειωμένοι. Είναι φυσικό, όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι γνωστοί στο χώρο, να είσαι προκατειλημμένος όσον αφορά το χαρακτήρα τους. Όταν τους γνωρίζεις, όμως, αποδομούνται οι προκαταλήψεις και έρχεσαι σε επαφή με την πιο ανθρώπινη πλευρά τους, κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ ευχάριστο. Τα γυρίσματα του "Bridgerton" ήταν πολύωρα και αρκετά κουραστικά. Μια σκηνή που εμείς βλέπουμε στην οθόνη μας για μερικά δευτερόλεπτα ίσως να έχει χρειαστεί ολόκληρες ώρες για να γυριστεί από όλες τις απαιτούμενες οπτικές γωνίες. Αν και η συνεχής επανάληψη κάθε σκηνής προκαλεί εκνευρισμό, πάντα σπάει τον πάγο και φέρνει κοντά όλο το καστ, ηθοποιούς και κομπάρσους. Κατά τα άλλα, τα σκηνικά και η όλη παραγωγή του «Bridgerton» ήταν εντυπωσιακά”.

Μιλώντας για τον πρωταγωνιστή που της έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, εξομολογήθηκε: “Σίγουρα ο Τζόναθαν Μπέιλι. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και φιλικός και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα στη σκηνή που γυρίσαμε μαζί”.

 

Tags bridgerton, γεωργια ψαρουδακη, διασημοι, netflix, σειρα, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9832 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3152 s // Total time: 2.2984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X