Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Ταύρος

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτεωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Δίδυμοι

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

Καρκίνος

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας.

Λέων

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήσετε όμως σαν είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα σήμερα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

Παρθένος

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Ζυγός

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην τοβάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Σκορπιός

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Τοξότης

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσετε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Αιγόκερως

Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα! Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σας, μια και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Μια καινούργια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι τελείως καινούργιο.

Υδροχόος

Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας… Αποφύγετε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθείς

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Από την Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2191 s (233 Queries.) // Parse time: 1.5494 s // Total time: 4.7685 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X