Γιώργος Παπαδόπουλος: Δεν θα πιστέψετε πως έγινε η πρώτη γνωριμία με την πεθερά του


Γιώργος Παπαδόπουλος: Δεν θα πιστέψετε πως έγινε η πρώτη γνωριμία με την πεθερά του

Η περιγραφή που έκανε ο τραγουδιστής. 

Στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου, “Τhe2nightshow”, βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με την αγαπημένη του, Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή, με τον Κύπριο τραγουδιστή να προβαίνει σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε.

Διαβάστε ακόμα: Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το αγαπημένο τραγούδι από τον σύντροφό της και η άγνωστη και ρομαντική ιστορία πίσω από αυτό!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για την αντίδραση της πεθεράς του, στην πρώτη τους γνωριμία, η οποία ήταν άκρως ξεχωριστη: "Μου λέει "θα έρθουν η μαμά μου, με τη θεία μου και τον αδελφό μου στη Θεσσαλονίκη". Της λέω "θέλω να τους γνωρίσω". Εγώ ζήτησα να τους γνωρίσω. Κακιά στιγμή! Πάω στο σπίτι, χτυπάω την πόρτα, μου ανοίγει την πόρτα και είναι όλοι ήδη μέσα, έτοιμοι. Λέω "γεια" και πάω στην κουζίνα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται η πεθερά μου από πίσω μου, με πιάνει από τον... γιακά και μου λέει: "Άκου να σου πω! Δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου!". Της λέω "ούτε εγώ θέλω να πληγωθώ". Αυτό ήταν το "καλημέρα" της. Τώρα μιλάμε συνέχεια. Όλοι οι τρελοί ταιριάξαμε".

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιωργος παπαδοπουλος, Συνεντευξη, πεθερά, ΣΥΖΥΓΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1720 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2166 s // Total time: 2.3887 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X