Το work space της Κωνσταντίνας Ευριπίδου είναι ότι πιο modern chic έχουμε δει τελευταία!


Το work space της Κωνσταντίνας Ευριπίδου είναι ότι πιο modern chic έχουμε δει τελευταία!

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μας βάζει στον εργασιακό της χώρο!   

Η καλαισθησία είναι κάτι που χαρακτηρίζει την Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, τόσο όσον αφορά στο στιλ της όσο και στους χώρους της, σπίτι και δουλειά. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, μας έδειξε μέσα από ανάρτησή της στο instagram τον εργασιακό της χώρο, στη σχολή μόντελινγκ που διευθύνει, ο οποίος είναι μοντέρνος με αρκετές πινελιές που αφορούν βεβαίως στη μόδα, μιας και αποτελεί και το αντικείμενο των μαθημάτων που πραγματοποιούνται εκεί. 

Η Ευριπίδου, η οποία λατρεύει τη διακόσμηση, επιμελήθηκε τον χώρο αυτό, δημιουργώντας ένα πολύ cozy και μοντέρνο περιβάλλον. Η διακόσμηση κινείται σε γήινες αποχρώσεις με το σκούρο ξύλο να είναι πρωταγωνιστής τόσο στο πάτωμα όσο και σε λεπτομέρειες στα έπιπλα. 

Ο πολυέλαιος που υπάρχει στην οροφή προσθέτει κομψότητα στον χώρο ενώ δεν λείπουν ποτέ φυτά εσωτερικού χώρου και λουλούδια από το γραφείο της. Στους τοίχους αλλά και σε details διακοσμητικά υπάρχουν πινελιές εμπνευσμένες από το fashion industry. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, σχολη μοντελινγκ, Διακοσμηση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8279 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4968 s // Total time: 3.3247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X