Paris Hilton: "Mε απαγάγουν στη μέση της νύχτας, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν"


Paris Hilton: "Mε απαγάγουν στη μέση της νύχτας, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν"

\"Mε ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα, Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες\"

Τη δικιά της συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε χθες, Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, η Paris Hilton, στο δικαστήριο, περιγράφοντας τα όσα μαρτυρικά επεισόδια πέρασε, έρχοντας αντιμέτωπη με τη συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική βία που υπέστη.

Η διάσημη κληρονόμος στην κατάθεση της μοιράστηκε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όσο βρισκόταν εσώκλειστη σε σχολείο, τα οποία και την σόκαραν, με την ίδια να κατηγορεί ανοιχτά το προσωπικό του Provo Canyon School για κακοποίηση όλων των ειδών.

Διαβάστε ακόμα: Paris Hilton: Η εξωσωματική γονιμοποίηση και τα δίδυμα που περιμένει

Συγκεκριμένα η Paris Hilton σχολίασε: “Ονομάζομαι Paris Hilton, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, όπου με απάγουν στη μέση της νύχτας δύο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει.

Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση. Με απέκοψαν από τον έξω κόσμο και στερήθηκα όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη.

Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καθόλου ιδιωτικός χώρος -κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου ένιωθα μάτια να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου. Ήμουν απλώς ένα παιδί και ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα.

Λέω την ιστορία μου, όχι για να με λυπούνται αλλά για να ρίξω φως σε όσα γίνονταν τότε και εξακολουθούν να συμβαίνουν τώρα. Οι άνθρωποι που εργάζονται, διαχειρίζονται και χρηματοδοτούν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να ντρέπονται. Πώς μπορούν και ζουν γνωρίζοντας όλη αυτή την κακοποίηση;". Δείτε πιο κάτω εικόνα της 39χρονής την ώρα που βρίσκεται στο δικαστήριο:

Tags Paris Hilton, gossip, showbiz, celebrities, ΚΑΤΑΘΕΣΗ, διασημοι, εξομολόγηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0215 s // Total time: 0.0219 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X