Ειρήνη Περικλέους: Η Κύπρια φιναλίστ του "The Voice" μίλησε στο ilovestyle.com λίγο πριν τον τελικό!


Ειρήνη Περικλέους: Η Κύπρια φιναλίστ του "The Voice" μίλησε στο ilovestyle.com λίγο πριν τον τελικό!

Όλα όσα είπε στην ιστοσελίδα μας λίγες ώρες πριν “ριχτεί” στη μάχη του μεγάλου τελικού απόψε  

Η Ειρήνη Περικλέους κατάφερε μετά από τα διάφορα στάδια που προνοεί το “The Voice” να φτάσει μέχρι τον αποψινό μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει την πρωτιά στο δημοφιλέστερο talent show που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε ακόμα: Ειρήνη Περικλέους: Θυμόμαστε μαζί σας όλες τις εμφανίσεις της στη σκηνή του talent show!

Η 17χρονη Κύπρια συμμετέχουσα, αρχικά ξεκίνησε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ενώ κατόπιν και μετά το steal από τον Σάκη Ρουβά ανήκει πλέον στο team sakis!

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Ειρήνη και μας μίλησε για την εμπειρία της στο “The Voice”, το πώς βιώνει το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια. 

Πως ήταν η μέχρι στιγμής εμπειρία σου στο “The Voice”;

Η μέχρι στιγμής εμπειρία μου στο “The Voice” ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πρόκειται για ένα “ταξίδι” που δεν θα ήθελα να τελειώσει! Η δύναμη για δουλειά για αυτό που αγαπώ και η υποστήριξη από συμπαίκτες, φίλους και οικογένεια είναι τεράστια. Μέσω του “The Voice” έμαθα, επίσης, πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, όπως το ότι δοκιμάστηκα σε πολλά είδη τραγουδιών, κάτι που δεν είχα δοκιμάσει από πριν. Έμαθα, επιπλέον, πως όταν κάποιος θέλει κάτι αληθινά μπορεί να το πραγματοποιήσει με την αγάπη και το πάθος που τρέφει στη ψυχή του αλλά και με δουλειά εννοείται. 

Υπάρχει κάποια στιγμή που να ξεχωρίζεις και γιατί;

Ξεχωρίζω τη στιγμή που πάτησε ο κύριος Ρουβάς το κουμπί για steal! Ένιωσα υπέρχοα συναισθήματα και αυτή  η στιγμή θα μου μείνει πιστεύω. Ενώ πίστεψα πως το ταξίδι μου στο “The Voice” σταμάτησε εκεί, ο κύριος Ρουβάς, μου έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσω και να συνεχίσω στο παιχνίδι κάνοντάς με να πιστέψω και εμένα περισσότερο σε εμένα και να προχωρήσω δυναμικά. 

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία στο “The Voice”;

Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια δυσκολία στο “The Voice”. Είναι όλοι πολύ φιλικοί, πολύ όμορφο το περιβάλλον, οι coaches ευγενικοί και συμβουλεύουν όλους μας, μαθαίνοντάς μας νέα πράγματα για να γίνουμε καλύτεροι. Αν όμως θα έπρεπε να αναφερθώ σε κάποια δυσκολία, θα έλεγα για τους ισχυρούς αντιπάλους που είναι και φίλοι και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. 

Το περίμενες ότι θα έφτανες μέχρι εδώ;

Το ότι θα φτάσω στο μεγάλο τελικό δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια! Ήμουνα πάντα συγκεντρωμένη στον στόχο μου και υπηρετούσα πάντα αυτό που αγαπώ λέγοντας κάθε φορά στον εαυτό μου “δώστα όλα, κάνε την καλύτερη σου εμφάνιση, ένωσε με τη μουσική σου τους ανθρώπους και ότι είναι να γίνει θα γίνει”. Το να καταφέρω τα πιο πάνω για τη ψυχή μου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πιστεύω πως τα κατάφερα, βλέποντας τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου και αυτό μου έφερε και τα αποτελέσματα. 

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις στον κόσμο που θα σε απολαύσει στον τελικό; Τι να περιμένουμε; 

Τα κατάφερα να είμαι στον τελικό μέσω της αγάπης σας και το εκτιμώ αφάνταστα. Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα να μεταφέρω όμορφα συναισθήματα σε εσάς που βλέπετε και ακούτε τη μουσική μου. Εύχομαι να δίνω δύναμη γιατί τη χρειαζόμαστε σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Να κάνετε πάντα αυτό που αγαπάτε και να αντιμετωπίζετε τα πάντα στη ζωή δυναμικά και με ένα χαμόγελο στα χείλη. 

Ποια είναι τα μελλοντικά σου όνειρα στο τραγούδι; 

Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να ασχοληθώ με τη μουσική! Θα ακολουθήσω σπουδές στην Αγγλία για musical theatre, όπως ονειρευόμουν από μικρή, ελπίζοντας να φτάσω σε μεγάλες σκηνές του εξωτερικού. Όμως, θα ήθελα, επίσης, μέσω του “The Voice” αν καταφέρω να βγω νικήτρια να ακουστούν οι μουσικές μου και να έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τη μεγαλύτερη δισκογραφική στην Ελλάδα, τη Minos EMI. 

Δείτε απόψε τον μεγάλο τελικό του "The Voice" στις 21:00 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ με οικοδέσποινα τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. 

Tags ειρηνη περικλεους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, the voice, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1078 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4300 s // Total time: 3.5378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X