Kim Kardashian: Η αντίδραση της στα hate comments που έγιναν για το επίτευγμα της κόρης της [εικόνες]


Kim Kardashian: Η αντίδραση της στα hate comments που έγιναν για το επίτευγμα της κόρης της [εικόνες]

Το ξέσπασμα που έκανε δημόσια.

Tις ικανότητες της επτάχρονης κόρης της, North, στη ζωγραφική, μοιράστηκε αρχικά στα social media που διατηρεί, η Kim Kardashian, με τεράστια υπερηφάνεια.

Αυτό λίγο μετά είχε την έντονη αντίδραση των θαυμαστών της, οι οποίοι δεν πίστεψαν και  αμφισβήτησαν το ταλέντο της μικρής στη δημιουργία που έφτιαξε, σχολιάζοντας πως η North, δεν μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο έργο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, απάντησε στη δυσπιστία των fans της με επικριτικό τρόπο, γράφοντας: “Μην παίζετε μαζί μου όταν πρόκειται για τα παιδιά μου! Η κόρη μου και ο καλύτερός της φίλος κάνουν μαθήματα ζωγραφικής στα οποία ξεδιπλώνουν την δημιουργικότητά τους. Η North δούλεψε πολύ σκληρά, ζωγραφίζοντας τις τελευταίες εβδομάδες για να ολοκληρώσει το έργο της. Ως περήφανη μητέρα, θέλησα να μοιραστώ τη δουλειά της με όλους. Βλέπω τόσα μηνύματα στα social media από ενήλικες οι οποίοι ασχολούνται με το αν το παιδί μου ζωγράφισε όντως αυτό! Πώς τολμάτε να βλέπετε τα παιδιά να κάνουν απίστευτα πράγματα και μετά να τα κατηγορείτε για το ότι δεν είναι φανταστικά; Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αφήστε το κάθε παιδί να είναι τέλειο!”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική gallery:

 

Tags kim kardashian, gossip, showbiz, celebritis, North


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2932 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4425 s // Total time: 2.7356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X