Πώς να βελτιώσεις τη διάθεσή σου σε 1 λεπτό


Πώς να βελτιώσεις τη διάθεσή σου σε 1 λεπτό

Μπορείς να ορίζεις το πώς αισθάνεσαι; Είναι εφικτό να αλλάξεις τη διάθεσή σου και να γίνεις μαγνήτης θετικής ενέργειας;

Η παρακάτω άσκηση δεν θα σου πάρει παραπάνω από ένα λεπτό και θα την αγαπήσεις για το πόσο άμεσα και αποτελεσματικά θα γυρίσει το μυαλό σου από την αρνητικότητα στα όμορφα και θετικά συναισθήματα!

Κάθε φορά που νιώθεις εγκλωβισμένη στα πλην και στις φοβίες του Εγώ σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον που αγαπάς και να του εκφράσεις τα θετικά συναισθήματά σου.

Με αυτή τη θετικότητα δύο πράγματα θα συμβούν:

  1. Από τη μια, θα ανέβει αμέσως η ψυχολογία μας.
  2. Κι από την άλλη επηρεάζουμε θετικά και την ψυχολογία των άλλων, με αποτέλεσμα αυτό το θετικό συναίσθημα να γυρίζει πίσω σε εμάς στο πολλαπλάσιο από το Σύμπαν, την πιο ανύποπτη στιγμή, από τον πιο ανύποπτο άνθρωπο!

Η άσκηση του Vortex στηρίζει την επιτυχία της στο μυστικό της ζωής, που δεν είναι άλλο από το να δίνεις. Όσο πιο πολύ δίνεις τόσο πιο πολύ παίρνεις μια βαθύτερη ικανοποίηση γιατί φεύγεις από το Εγώ και τα προβλήματά σου που θεωρείς τόσο μπερδεμένα!

Διάβασε ακόμη: Η νίκη κρύβεται μέσα στις ήττες σου!

Μπορείς, λοιπόν, να αλλάξεις τη διάθεσή σου "in a heartbeat", ενισχύοντας τη θετικότητά σου και την αλήθεια σου με τους άλλους ανθρώπους. Χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα και χωρίς να το μεθοδεύεις, η θετική ενέργεια θα σε κατακλύσει από μέσα και από έξω, έτσι... ξαφνικά!

Επικοινωνώντας με κάποιον που αγαπάμε και σεβόμαστε για να εκφράσουμε τα αληθινά συναισθήματά μας, γεμίζουμε πίστη! Και η ανταμοιβή είναι σίγουρη!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags ψυχολογια, συναισθημα, διαθεση, αυτοβελτίωση, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, life coach, jill douka, τζιλ δουκα, Τζιλ Δούκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0641 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5216 s // Total time: 2.5857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X