Spider Woman: Το νέο workout της Ramona Filip που θα θέλεις να ακολουθήσεις [βίντεο]


Spider Woman: Το νέο workout της Ramona Filip που θα θέλεις να ακολουθήσεις [βίντεο]

Η νέα γυμναστική που ακολουθεί η σχεδιάστρια μόδας.

Η Ramona Filip είναι από τις γυναίκες που σέβονται και προσέχουν ιδιαίτερα το σώμα τους αλλά και την υγεία της. Τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να έχει βάλει καθημερινά - κι όχι μόνο μια φορά την ημέρα - την γυμναστική στη ζωή της.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Χριστόφορος Τορναρίτης, περνούν πολλές ώρες γυμνάζοντας το σώμα τους στο γυμναστήριο που διαθέτουν στο σπίτι τους ενώ πολύ συχνά τους βλέπουμε να κάνουν μαζί ποδηλασία διασχίζοντας πολλά χιλιόμετρα.

Διάβασε ακόμη: Το pregnancy workout της Χριστίνας Μπόμπα στο σπίτι! [βίντεο]

Η Ramona Filip που δεν σταματά ποτέ να ψάχνει κάτι καινούργιο, ανακάλυψε και ήδη έβαλε στη ζωή της το Spider Woman Workout ακολουθώντας τις συμβουλές και τα βίντεο της personal trainer, Anca Marcus από το Λος Άντζελες.

Μια γυμναστική με πλήρη σωματικό βάρος συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητας, της δύναμης και των καρδιαγγειακών ασκήσεων. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις που ακολουθούνται, αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς και με αυτό τον τρόπο καίγεται περισσότερο λίπος και δουλεύει πιο σωστά ο μεταβολισμός μας. Δες το βίντεο και ακολούθησε και εσύ τις ασκήσεις:

Tags fitness, SPIDER WOMAN WORKOUT, health, Ramona Filip, Ραμόνα Φίλιπ, άσκηση, προπονηση, γυμναστικη, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0432 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3345 s // Total time: 2.3777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X