Η Κρίστυ Παπαδοπούλου αποκαλύπτεται μέσα από συνέντευξή της στο ilovestyle.com


Η Κρίστυ Παπαδοπούλου αποκαλύπτεται μέσα από συνέντευξή της στο ilovestyle.com

Η ζωή στην Αθήνα, η προσωπική της ζωή και μετά την πρόταση γάμου, η ενασχόληση της μητέρας της με την πολιτική και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Η Κρίστυ Παπαδοπούλου είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα πρόσωπα της κυπριακής showbiz, και αυτό αποδικνύεται μέσα από τις δουλειές που έχει πετύχει στον χώρο της υποκριτικής. 

Η Κύπρια ηθοποιός σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε μαζί μας, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο ilovestyle.com, και σχολίασε τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή, ενώ έκανε αναφορά και στη συμμετοχή της μητέρας της στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του τόπου μας, καθώς επίσης και για τη συλλογή από hand made τσάντες που έχει δημιουργήσει. 

Διαβάστε πιο κάτω τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας: 

Κρίστυ μου, είσαι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της κυπριακής showbiz, το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά και στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο. Πως αισθάνεσαι για αυτό που σου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια;

Είμαι ευλογημένη και τυχερή! Υπάρχουν πάντα οι δυσκολίες αλλά εδώ είμαστε για να αντιμετωπίζουμε τα πάντα!

Ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και γιατί;

Είναι σαν να με ρωτάς να ξεχωρίσω τα παιδιά μου (αν είχα). Για όλα έριξα ιδρώτα, άγχος, πίεση, αγώνα, και κυρίως αγάπη! Τι να πρωτοθυμηθώ! Και θέατρο και κινηματογράφο και στην τηλεόραση υπήρξαν έντονες στιγμές!

Υπάρχει κάποιος κρυφός σου πόθος που δεν έχεις ακόμη καταφέρει να κάνεις τόσο σε τηλεόραση όσο και σε θέατρο;

Είμαι πολύ γεμάτη από εμπειρίες, έχω κάνει πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους και είμαι πολύ μικρή ακόμα. Θέλω με το καλό να ολοκληρωθεί η παράσταση, όταν ανοίξουν τα θέατρα στο Χυτήριο "Ανθισμένες Μανόλιες" που κάναμε υπέροχες πρόβες, αλλά μας έφαγε το lockdown, μετά ότι έρθει θα το περιμένω με ανυπομονησία!

Ελληνική τηλεόραση η κυπριακή; Τι διαφορές βρίσκεις και τι ελλείψεις υπάρχουν στην κάθε μια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω διαφορές! Έχουμε σμίξει Έλληνες - Κύπριοι μια παρέα με σοβαρούς καλλιτέχνες και έμπειρους ηθοποιούς! Αυτό που μας λείπει για να κάνουμε ωραίες σειρές είναι η οικονομική στήριξη ώστε να μπορούμε να γράφουμε λιγότερο και να δείχνουμε περισσότερο, είναι μεγάλη κουβέντα αλλά γενικά όπου υπάρχουν λεφτά στον χώρο της τέχνης υπάρχει και καλύτερο αποτέλεσμα συνήθως, κυρίως στην τηλεόραση!

Πέραν από το χώρο της υποκριτικής με τι άλλο θα ήθελες να καταπιαστείς;

Τώρα με το lockdown συνειδητοποίησα πως αυτό μου αρέσει να κάνω! Να είμαι πάνω στη σκηνή, στο σανίδι, να επικοινωνώ, να ψάχνω για τους χαρακτήρες, να τους ψυχολογώ, να τραγουδάω... θα έκανα τα πάντα για να ζήσω αλλά τελικά τίποτα με τόση ευχαρίστηση! Η τέχνη αυτή για μένα με συμπληρώνει απόλυτα!

Το τελευταίο διάστημα είδαμε τη μητέρα σου, Έλενα Παπαδοπούλου, να παίρνει την απόφαση για να ενταχθεί στην πολιτική ζωή του τόπου, θέτοντας την υποψηφιότητα της στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ποια ήταν η αντίδρασή σου, όταν σου το ανακοίνωσε και τι ήταν αυτό που τη συμβούλεψες;

Δεν το ξέρουν πολλοί, η Έλενα εκτός από υποκριτική έχει σπουδάσει και πολιτικές επιστήμες, πέραν του ότι το σπούδασε το αγαπάει, είναι το πάθος της να βοηθάει κόσμο, να θέλει να γίνει ο κόσμος καλύτερος, την θαυμάζω για αυτό που είναι! Έχει ήθος, παθιάζεται και έχει φιλότιμο! Πιστεύει σίγουρα σε μια κοινωνία με ομορφιά! Της αξίζει να είναι στη Βουλή, μόνο που είναι ειλικρινής άραγε θα τα καταφέρει; Της εύχομαι να κάνει τον κόσμο καλύτερο, με αξίες και ουσία, όπως μας μεγάλωσε και μας προίκισε με αυτά τα αγαθά!

Θα ήθελες να ακολουθήσεις και εσύ τέτοια πολιτικά μονοπάτια, αν σου γινόταν μια δελεαστική πρόταση;

Μέσα από την τέχνη μου αυτό κάνω στην ουσία, μέσα από ρόλους που επιλέγω! Η πρώτη μου πρόταση στην τηλεόραση ήταν να κάνω μια πόρνη, το σκεφτόμουνα πολύ, όταν ένας σοφός παππούλης μου είπε τα εξής: "Μην το σκέφτεσαι, κάντο! Έτσι θα δείξεις το παράδειγμα σε άλλα νέα κορίτσια πως να μην φτάσουν στον δρόμο της Στάλως (που ήταν η πρωταγωνίστρια)". Εμείς φτιάχνουμε την κοινωνία που θέλουμε να βρισκόμαστε για μας και τα παιδιά μας, ας κάνουμε το καλύτερο δυνατό που περνάει από το χέρι μας!

Το καλοκαίρι του 2020, ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό για εσένα, αφού μας ανακοίνωσες με ανάρτησή σου στα social media, πως δέχθηκες πρόταση γάμου. Ποια συναισθήματα σου γέννησε εκείνη η στιγμή και πως έγινε η πρόταση;

Ήταν το πιο παράξενο και παράδοξο πράγμα που μου συνέβη και βέβαια το πιο όμορφο! Είναι δύσκολες οι σχέσεις! Για να κρατηθεί μια σχέση θέλει πολλές θυσίες, και ειδικά όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις πρέπει να είσαι προσεχτικός! Αλλά για να το δημοσιεύσω κάτι σημαίνει! 

Είναι στα άμεσα σχέδιά σου η δημιουργία οικογένειας;

Δεν προγραμματίζω τέτοια πράγματα για να είναι όμορφες εκπλήξεις όταν και αν έρθουν! Η ζωή θα το δείξει, τώρα με την καραντίνα μπαίνεις σε σοβαρές σκέψεις γενικά για τη ζωή σου που τελικά σε ωριμάζουν. Εύχομαι βέβαια να μην χάσω την παιδικότητα μου!

Μίλησε μας λίγο για την συλλογή σου από τσάντες K.Lou by Kristie Papadopoulou. Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα και τι σε γεμίζει σε αυτόν τον τομέα;

Ήθελα πάντα να κουβαλάω δυο φτερά. Ενώ ο Θεός μου χάρισε τα πάντα απλόχερα δεν μου έκανε την χάρη να μου τα δώσει, για να μπορώ να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε, για να μπορώ να δω τον κόσμο και με άλλη ματιά. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω ένα φτερό, το άλλο το έχει ο κάθε ένας κάπου βαθιά μέσα του. Είναι δερμάτινες, hand made τσάντες,μοναδικές, ο κάθε ένας έχει την δίκη του δεν βγαίνουν στην ίδια χώρα ίδιες και αυτό είναι και η δυσκολία γιατί δεν έχουμε μάθει το διαφορετικό, μας αρέσει να φοράμε ότι και οι άλλοι! Είναι μια αλλαγή στη μόδα, κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό που για να το αγοράσεις πρέπει να το υποστηρίξεις!  

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής σου πορείας, έτυχε να νιώσεις και εσύ κάποιας μορφής παρενόχλησης η βίας στον εργασιακό σου χώρο; Αν ναι ποια ήταν η αντίδρασή σου;

Γενικά είμαι άνθρωπος που έμαθα να τα αντιμετωπίζω αλλιώς τα πράγματα στην ζωή, και λόγω της μαμάς μου ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές οπότε ότι ήρθε έστω λίγο στην αντίληψη μου άρχιζα τα μπινελίκια. Eτσι ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να φύγω ή να "κακοποιήθω". Μιλάς άσχημα απαντάω, εκεί που με παίρνει! Παρενόχληση ποτέ αλλά είμαι εδώ για όποιον χρειάζεται βοήθεια να τον ακούσω και να του συμπαρασταθώ!

Τέλος, τι θα ήθελες να σου ευχηθούμε να σου φέρει το 2021 πέραν από το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία;

Να είμαστε καλά όλοι πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε! 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κριστυ παπαδοπούλου, Ηθοποιός, Συνεντευξη, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1214 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7591 s // Total time: 3.8805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X