Επόμενος σταθμός... αληθινή ευτυχία!


Επόμενος σταθμός... αληθινή ευτυχία!

Μπορούν κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας να μας φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία;

Προσπαθώντας να ισορροπήσουμε τη ζωή μας ανάμεσα στις δεκάδες υποχρεώσεις που στοιβάζουμε μέσα στις μέρες μας, ο χρόνος περνά και μας διαβρώνει. Αργά ή γρήγορα ανακαλύπτουμε πως έχουμε χάσει τον εαυτό μας, πως δεν απολαμβάνουμε πραγματικά πλέον τη ζωή, πως οι γέφυρες επικοινωνίας με τα συναισθήματά μας έχουν γκρεμιστεί. Το όνειρο μιας καλύτερης ζωής ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας, γιατί δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να γίνουμε πιο ισορροπημένοι, πιο αποτελεσματικοί και πιο ουσιαστικοί στις σχέσεις μας. Κάπου εκεί συναντάμε την πραγματική ευτυχία και ακολουθώντας τρία απλά μυστικά θα βρεις και εσύ το μονοπάτι της.

Οι δικοί σου άνθρωποι

Τα κριτήρια επιλογής τους είναι το Α και το Ω της συναισθηματικής σταθερότητας στη ζωή σου. Κάθε φορά που επιλέγεις ένα αμφίβολης αξιοπιστίας κύκλο προσώπων, εκθέτεις τον εαυτό σου στην απόρριψη και μοιραία στη μοναξιά. Όσο πιο πολύ συναναστρεφόμαστε ανθρώπους που εκτιμάμε και μας εκτιμούν, τόσο πιο καλά αισθανόμαστε από την αγάπη και την αποδοχή που μας περιβάλλει. Ξεσκόνισε το καρνέ των επαφών σου και πάρε, επιτέλους, την απόφαση να επικοινωνήσεις με εκείνους τους παλιούς κολλητούς από τη σχολή, από την παλιά δουλειά, που χαθήκατε αδικαιολόγητα και έχετε περιορίσει την επικοινωνίας σας σε ανταλλαγή ανούσιων  like στα social media. Ορίστε ένα ραντεβού το μήνα ή έστω το δίμηνο και αναθερμάνετε από κοντά και ουσιαστικά τη σχέση σας!

Διάβασε ακόμη: Πώς να βελτιώσεις τη διάθεσή σου σε 1 λεπτό

Για σένα νοιάσου και... γυμνάσου!

Η καλή αυτοεικόνα ενισχύεται από τον τρόπο που αγαπάμε και φροντίζουμε το σώμα μας. Δεν αποτελεί ματαιοδοξία να ενδιαφέρεσαι για το σώμα σου και να χαμογελάς μπροστά στην εικόνα σου στον καθρέφτη. Κάθε άνθρωπος που αγαπά την υγεία και την ομορφιά δεν μπορεί να μένει αδιάφορος απέναντι σε ό,τι μπορεί να τις βελτιώσει. Βάλε για τα καλά στη ζωή σου τη γυμναστική ακόμα και μέσα στο σπίτι ή στο κοντινό σου παρκάκι αν βαριέσαι να πας μέχρι το γυμναστήριο.

Επίλεξε ένα και κάν'το σωστά!

Είμαστε εθισμένοι στο multitsaking και χάνουμε την ικανοποίηση που παίρνουμε κάθε φορά που τελειώνουμε κάτι. Δεν είμαστε εκεί για να συγχαρούμε τον εαυτό μας, γιατί πολύ απλά έχουμε σε αναμονή άλλα τόσα παράλληλα projects. Ακόμα, λοιπόν, κι αν έχουμε καταφέρει πολλά μέσα σε μια μέρα, πάλι νιώθουμε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας. Δώσε συγκεκριμένο χρόνο σε κάθε σου ξεχωριστή δραστηριότητα. Ρούφηξε την ικανοποίηση όταν την ολοκληρώνεις και μην παραλείπεις την ευκαιρία να συγχαρείς τον εαυτό σου για την απόδοσή του. Μάθε να βάζεις προτεραιότητες και να αρνείσαι ευγενικά κάθε φορά που φορτώνεσαι μια στοίβα υποχρεώσεων που σε πνίγουν!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags jill doukas,jill douka,τζιλ δουκα,Τζιλ Δούκας,ψυχολογια,αυτοβελτίωση,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,life coach,life,ζωη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5850 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5061 s // Total time: 3.0911 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X